Eu cred ca tu ar trebui sa incerci sa ''il iei pe el in brate'' si sa faci in asa fel incat atunci cand se intalneste cu acei baieti incearca sa te imprietenesti si tu cu ei sa ii cunosti mai bine si totul va fi rezolvat!
Bafta!
Du-te si tu si joaca-te cu papusile cu fetele si asteapta sa mai cresteti.El cred ca stie asta daca se duce la baietii lui.
Si ce pana mea vrei? Sa traiasca toata viata venerandu-te? Sa-si lase toti prietenii balta doar sa te venereze? Se vede ca ai 12 ani...Societate de rahat...
La 12 ani ai iubit? Vezi-ti de scoala, ai timp mai incolo de iubiti. Iti strici copilaria...
Cauze pot fi multe : depinde si de varsta lui
1. nu simte aceleasi lucruri pe care le simti tu pentru el.
2. il influenteaza anturajul lui si vrea sa para si el baiat in fata lor
3. se drogheaza
Lista poate continua la nesfarsit. Eu zic ori sa incerci sa vorbesti direct cu el sa ii explici exact si clar ce te deranjeaza exact cum ai facut-o aici ori sa cauti un prieten comun. sa faca treaba in locul tau dar sa-l ia pe ocolite(mare atentie la varianta asta ca s-ar putea sa strice tot)
ori..vezi si tu. spune-i ceva despre tine ca pleci la bunici undeva o saptamana vezi cum reactioneaza daca il afecteaza sau nu. daca te cauta ..sms ceva. daca nu ..mai bine cauti pe altul. sunt atatia baieti de varsta ta care vor sa ofere atentie si nu au cui oricum ai timp destul
Dragă,Fi indiferentă o s-ă se intoarcă el la tine!, De fiecare dată cand îti va face asta, incearcă sa zambesti tot timpul! Fii indiferentă...
Te lasă singură posibil să-i fie rusine, dacă este la prima relaţie, Ti-o spun pentru că sunt baiat aşa am fost şi eu la inceput! Sper că te-am ajutat!
Funda?
Lasă-l să vina singur. Fii indiferentă, deoarece indiferența doare cel mai tare, vezi-ți de treaba ta și se v-a întoarce la tine. Dacă nu, înseamnă că nu știe să aprecieze încă o fată.
Am văzut comentarii gen " La 12 ani ai iubit? ", " Du-te și joaca-te cu păpușile ". Fiți serioși, nimeni nu poate controla sentimentele și în plus, face parte din generația moderna, asa ca nu mai comentați. Bine ca v-ați jucat voi cu păpușile la vârsta ei.
In legatura cu întrebarea, încearcă sa vorbești cu el și sa ii explici ca te simti prost când face asta.
Succes! :*