| strawberrycool14 a întrebat:

Vreau sa va intreb ceva! la scoala, din cauza unei colege foarte nesimtite, toate fetele imi zic o porecla foarte urata care ma face sa plang de cate ori o aud! cum sa fac sa scap de asta, caci ma doare foarte tare cand vad ca, colegii ma trateaza asa!?

22 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Detaşează-te. Îţi vorbesc urât? Fii indiferentă, spune-le "ei, şi ce?" sau mai bine, nu le spune nimic. Chiar glumeşte şi tu cu ei. Încearcă să nu o iei personal, chiar dacă e aşa. Priveşte totul ca un fel de glumă. Lume care te va lua peste picior va exista mereu. Chiar şi tu o vei face cândva. Cum ziceam, trebuie să te obişnuieşti să le dai peste nas arătându-le că nu sunt mai interesanţi dacă încearcă să te jignească. De ce? Pentru că nu nici un efect asupra ta.

| Bianca18 a răspuns:

In mod normal ti-as spune sa-i ignori total. Insa, anul acesta am trecut si eu printr-o situatie urata cu colegii de clasa si mi-am dat seama ca desi ii ignori, cuvintele lor tot le auzi si tot de vor durea. Trebuie sa procedezi exact ca si ei, raspunde-le cu aceeasi moneda, zambeste-le ironic si nu le da satisfactia de a te vedea trista. Insa la un moment dat tot vor uita de porecla, asteapta numai sa se intample alt eveniment de acest gen... Succes happy

| Carton a răspuns:

Buna! Parerea mea e sa nu ii bagi in seama. Ignorai, de fiecare data cand te striga asa intoarce-te, fate ca nu-i vezi, nu-i auzi. Dupa o vreme va trece happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pune la suflet..colegii tai inseamna k sunt prea nesimtiti si lipsiti de caracter..mai bine i-ai ignora. ce sa le faci. daca asta e nivelul lor; nu te cobora la el..succes.dar din curiozitate ce porecla este?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti e asa de rau, te duci si o faci in toate felurile pe aia ori dai o porecla. Idei:
Sotia lui Fraken Stein
Regina ****
Lala muci
Sudoare de cal
Samara
Sare iodata

Mai stiu dar st prea multe ce am in minte. App si eu patesc la fel si nu`mi fac griji. Ca stiu ca se uita Domnul si la mine si ma ajuta mai devreme sau mai tarziu. Eu zic sa nu pui paie peste foc ca faci un foc mai mare.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mai cred ca ea face asa ca te crede mai buna decat ea......gelozia asta tongue

| crismany a răspuns:

Pai mai intai nu ii lua pe colegii aia rai de iti zic asa in seama lasa-i sa zica in continu si u fate ca nu iti pasa nu reactiona de loc ca o sa se plictiseasca dupa o saptamana si colegei cautai o porecla mai urata decat a tawinking

| sabinutza97 a răspuns:

Asta mi se intampla si mye... dar pana la urma nu trebui sai bagi in seama nici macar sa nu t uiti la cei care-ti zic asa..si daca iti spun in fata trebuie sa le spui....nu ma cheama asa

| ionalexandru98 a răspuns:

Fi indiferenta.Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cu un coleg.Le placea faptul ca eu ma enervam.Cand le-am devenit indiferent, foarte putini au ramas cei care isi mai bateau joc de mine. Daca chiar simti nevoia, le poti arunca niste insulte, dar tot pe un ton indiferent, dar din proprie experienta iti spun sa nu faci asta decat dupa ce ai niste aliati.

Mult succes si sa stii ca-mi doresc din tot sufletul sa scapi de (beeeeeeeeeeeep) alea.

Succes!

| Vickzye a răspuns:

Ignora-i, se vor plictisi ei!big grin

| Larisuk128 a răspuns:

Fa te ca nu ti pasa. Gaseste si tu o porecla pentru acea fata.

| tpurotpuro a răspuns:

Pai, e simplu.Incepe un dialog de replici de'alea rele laughing De exemplu, data viitoare cand iti spune asta, zi'i ceva de genul:
"Serios? Tu ma faci pe mine...(aici spui cum iti zice)? Si mai uite'te si tu in oglinda cand pleci de acasa..sau ai permis pentru a fi asa urata?" laughing
Stiu ca e un pic cam rautacios, dar poti sa tai ultima parte.Pana la urma, desi nu e frumos, trebuie sa te razbuni ca te'a facut de ras in fata intregii clase.Si apropo, daca nu te descurci asa bine cu replicile, contacteaza'ma(dar dupa ce imi dai fundita, asta bineinteles daca vrei ) :* Succes!

| AlexaGabriela a răspuns (pentru tpurotpuro):

Bravo!

| kathy7649 a răspuns (pentru tpurotpuro):

Ajuta-ma si pe mine cu replicile, sunt fainehappy

| tpurotpuro a răspuns (pentru kathy7649):

Daca pot, cu cea mai mare placere!happy

| kathy7649 a răspuns (pentru tpurotpuro):

Poti

| AnnLy a răspuns:

Dar ce face colega ta? Sa stiu sa-ti spun

| AnnLy a răspuns:

Pai explica-le ca te doare si pe tine sufletul cand iti spun asa.Si spune-le sa gaseasca o porecla pentru fata aceea sa se simta si ea cum te simti si tu. Te rog fundita?

| larybesk a răspuns:

Nu ii baga in seama! lasa tu stii bine ca nu te cheama asa tongue incearca sa ignori persoanele care iti spun asa (nu iti sunt prieteni adevarati) happy

| ioana45lo a răspuns:

Zi ca "cine spune ala e"si daca acea fata iti gaseste alta porecla spune-le la toti sa nu mai vorbeasca cu ea pentru ca e nesimtita si gaseste porecle urate!

| petru169 a răspuns:

Punele si tu o porecla la fel de jignitoare si ai sa vezi ca o sa te lase in pace. Daca nu merge asa ignorai.

| petru169 a răspuns:

Punele si tu o porecla la fel de jignitoare si ai sa vezi ca o sa te lase in pace. Daca nu merge asa ignorai.