Cel mai bine ar fi să-i mai dai o şansă, mai ales că, orice om greşeşte iar copilul e mic şi ar cam avea nevoie de tată în perioada asta.
Succes.
Post Scriptum: A făcut rău că a greşit dar să ştii că asta face să fie doar 90% vina lui. Ia încearcă să te gândeşti ce l-a împins într-acolo. Un unchi de gradul 2 din familia mea (tânăr - 27 de ani) a ajuns să-şi înşele nevasta deoarece viaţa sexuală cu ea era aproape inexistentă acesteia fiindu-i "rău 34 de zile din 31".
Te iubeste in felul lui, adica ar vrea si sa nu aibe probleme cu divort si partaj, dar ma indoiesc de faptul ca va renunta la "iubita". Casatoria voastra e compromisa oricum si ar fi bine sa va mai dati o sansa ca sa vezi daca mai aveti viitor impreuna sau nu. Oricum, daca vor fi regrete, e mai bine sa regreti ca ai iertat decat ca nu ai facut-o!
Daca ti-a spus ca te-a inselat inseamna ca te-a a inselat. Ce motiv ar avea sa spuna acest lucru? E un lucru grav totusi. Nu stiu cat de mult de iubeste, insa daca chiar te-o iubi lasa-l sa iti arata cat de mult te vrea inapoi. Tu fii hotarata in fata lui si chiar indiferenta. Nu trebuie sa te impaci cu el doar pentru copil. Copilul mai bine creste cu un sigur parinte si fericit decat cu doi si mai putin fericit. Barbati sunt multi pe lumea asta si unii iubesc si nu inseala. De ce nu ai avea tu unul din acesta? Pt ca ai copil? Te poate iubi si cu copil, stai linistita. Oricum succes!
Bun baiat Dragalasul br avo lui. apropo daca zice ca te iubeste zii sa-ti demonstreze nu asa cu vorbe goale nu! mai da-i o sansa si daca as fi in locul tau a doua oara rupel da-i non stop si cand nu mai poate intreaba-l mai vrei? ma mai inseli vrodata?
Barbatii nu au nevoie de preludiu sau de alte ametzeli ci doar de ocazie iar un barbat care nu insala este una din doua: ori prost, ori satul de c**ve. In fine, eu nu il cunosc dar daca iti spune ca te iubeste si vrea sa stea cu tine, inseamna ca asta vrea si ca esti importanta pentru el.
Ce crede el conteaza. ia uite parerile celor mai multe dintre femei; toti barbatii inseala.eu nu cred asta.cred ca numai egoistii si prostii inseala.eu nu insel si ma simt foarte bine.ba chiar sunt mandru de asta.si mai sunt probabil oameni care au principii in viata, dar nu de genul; eu nu preacurvesc.adica nu prea.doar asa un pic.cine are o masura a lui nu prea, si da, o fac.si cat?