Pai daca chiar iti place baiatul incearca sa vorbesti cu el, treci peste emotii si o sa fie bine. Daca astepti sa faca el primul pas, probabil vei astepta mult si bine! Tine minte : Comunicarea e cheia succesului! Bafta!
Ce sa crezi? Ca ai 12 ani, esti o pustoaica careia i s-au urcat hormonii la cap prea repede si nu prea ai calcat pe la orele de romana.Recomandari : Fii prezenta la ora de gramaticá. Lasa draq educatia fizica, nu e de tine.Lasa baietii, cand o sa inveti sa vorbesti, poate ai vreo sansa sa-i si zici ceva, nu doar sa te uiti la el.Gata,fuga la scoala.
@nony desteptule, eu nu am pus intrebare despre scoala...am pus intrebare la categoria "Familie & Relatii". Cand am sa pun intrebarile la categori legate de scoala, atuncia sa incepi sa critici .Pana la urma nu ti-am cerut sfaturi despre scoala
@nony la tine nu se observa ca ai peste 18 ani . Mai uitate si la propozitiile tale...sa vezi sa nu gresesti
Pai fa'i figura cu foile, lolasa intrati in vb f usor si placut.las ca sti la ce ma refer