Se simte doar singura, principala cauza fiind intelegerea ta cu taica-tu probabil.Compatimeste-o si tu la mega si acorda-i putina presupusa intelegere sa vezi ce ca lumea o sa fie.
Dimineata cand se poarta frumos cu tine spune-i ca ai momente cand nu o intelegi si nu stii cum sa te comporti cu ea; spune-i ca te sperie; intreab-o cum o poti ajuta cu problema ei de sanatate.; de asemenea cere-i scuze ca nu ai crezut-o ca are probleme de sanatate. Poate ca este genul de persoana care se plange de problemele de sanatate dar nu face nimic sa le rezolve. Poate are nevoie de un imbold.
Tu nu o crezi pentru ca asa zice mereu sau esti convinsa ca e sanatoasa?
Desi lucrurile sunt stresante si uneori iti vine sa iti iei zilele, faptul ca te simti asa inseamna ca exista o problema ce trebuie rezolvata. Daca discutia cu mama nu are succes incearca sa ii impartasesti tatalui tau framantarile tale. Esti un "copil" si nu ar trebui sa porti pe umeri astfel de probleme. Discuta cu un adult.
Mama ta are un debut de depresie. De regula seara nivelul de serotonina din creier este mai mic, si de aici si manifestarile. Cel mai mic nivel de serotonina se inregistreaza insa cand nu a mancat de 5-6 ore. Daca atunci e nervoasa, sau e din cauza diabetului (si asta-i pacatoasa) sau e din cauza ca nivelul de serotonina a scazut mult sub normal.
Depresia este o afectiune care se dezvolta pe baza unui nivel scazut al serotioninei in creier. De regula, cauza este anxietatea (dar e mai comuna la adolescenti). Cel mai ok ar fi sa intrebi un psihiatru ce e de facut, poate o convingi sa se programeze la un consult.
Nu stiu de ce o mama ar face asa ceva,sa te faca mincinoasa in fata tatalui,si mai ales ca nu ai mintit e prea dureros,o mama trebuie sa te apere mereu de rele nu sa iti faca rau.e mama ta naturala? incearca sa vb cu ea despre aceste lucruri cand e in momente bune chiar nu stiu altfel cum ai putea rezolva situatia,dar sa mori nu e o scapare,asa e viata cu bune,rele si de multe ori nedreapta, dar nu avem noi acest drept sa ne intrerupem viata, trebuie sa gasesti in tine mereu forta de a merge mai departe caci viata e si foarte frumoasa si ai doar una!
Da,intelege-o si tu,seara e mai obosita, stresata, normal ca se comporta altfel decat dimineata.Sigur si tie ti se intampla asta uneori si ai doar 15 ani.
Deci te-as sfatui sa ai grija de ea!
Cand o persoana exagereaza cazurile medicale se numeste ca este ipohondru.chestia asta se trateaza prin terapie si chiar cred ca mama ta are nevoie de asta, dar si tu.Nu este normal ca la varsta ta sa ai ganduri de sinucidere, ai toata viata inainte chiar daca ai probleme cu parintii.Nicio familie nu este perfecta si toti avem probleme dar invatam sa trecem peste ele mai usor sau mai greu. apeleaza la un psiholog/consilier scolar te va ajuta in momentele respective. good luck kid!
Vrei sa te sinucizi.pentru ca mama ta e..."nebuna"? Te-ai gandit la faptul ca ai si tata? Ziceai ca te intelegi bine cu el.cum crezi ca s-ar simti. Halal copil mai esti. Daca ti-a zis ca nu mai vorbeste cu tine, chiar crezi ca asa se va intampla? Poate o zi doua.o sa ii treaca. Asteapta sa vezi ce se intampla.
Va dati batuti asa de usor? Cand o sa ma cert si eu cu ai mei o sa plec imediat in camera sa imi tai venele...vai de tine, invata sa gandesti in perspectiva. Si du-te de mana cu mama ta la psiholog...amandoua aveti probleme.
Tu nu intelegi dar are probleme cu sanatatea asa cum si ea ti-a zis intelege-o si tu! este greu dar o sa treaca!
si cum a zis si ea o sa regreti cand nu o sa o mai ai langa tine cand va... eu in tot deauna ma gandesc la asta si incep sa plang si dupa ma compot frumos cu ea(o inteleg asa trebuie sa faci si tu)
Draga mea, daca tu ai ganduri negre de la anii astia nu e bine, si nu e bine deloc. Tu si mama ta ai nevoie de un Psiholog care sa va inteleaga foarte bine, usor usor totul va revenii la normal insa tu te-ai gandit daca vrei sa te omori ce durere va fi pe mama, tatal si apropiatii tai? nu te-ai gandit va fi mult mult mai rau. Stiu cum te simti si eu trait clipe de astea dar draga mea viata mergea inainte ai o viata si trebuie sa o traiesti.Viata ta e data de Dumnezeu si tu vrei sa ti-o iei? nu e bine deloc, nu asa ajungi la Dumnezeu. Cam atat am avut de zis. Sa-ti dau un sfat : du-te si vb cu tatal tau spune-i ce ai pe suflet si contacteaza un Psiholog. Vreau sa vb cu tine pe mess. cristi.alex_95 te astept
Ma regasesc si eu in testul asta,unicul lucru este sa nu o bagi in seama, e cel mai bun lucru crede-ma daca protestezi o intartezi la manie ii mai bine sa treci peste si sa schimbi discursul de fiecare data daca iti mai zice asa, succes!
Buna...crezi ca singura solutie ca sa iti rezolvi problema cu mama ta este sa te sinucizi? eu nu am asemenea probleme cu mama.dar pot sa iti spun ca sigur are ea un motiv sa faca asa sau cum spunea si Cristian95Alex poate are nevoie de un psiholog...mult succes:*