Hei. Depinde foarte mult ce vârstă ai, dar cred că poți alerta protecția copilului în cazul în care ești minoră pentru că nu pot face ce vor ei din tine chiar dacă sunt părinții tăi
Deci în cazul în care ești majoră poți face ce vrei tu și poți alerta direct autoritățile, iar în cazul în care ești minoră poți alerta protecția copilului
De asemenea în cazul în care ai o persoană adultă din familie care este de încredere poți lua legătura cu acea persoană
Ai grijă de tine
Si am 16 ani e normal sa fie de acord cu o relatie si baiatul asta este foarte cuminte Nici macar nu fumeaza si are grija de mine, suntem din acelasi domeniu si ne intelegem foarte bine
Eu cred ca parintii nu te-au mintit, doar s-au speriat de cat de rau poti sa ajungi cu obsesia pentru baiatul ala si de frica sa nu faci prostii (adica sex si droguri) prefera sa te tina la ei, sub supraveghere.
Asculta de parintii tai ca nu-ti vor raul, dimpotriva!
Si mai cred ca tu nu spui aici tot adevarul.
Sunt cu el de 5 luni sunt de acord cu el si vita sexuala mi am inceput o deja ei stiu ce fel de copil simt si la ce liceu de prestigiu sunt, vorbesc cu el si le place de el dar am rezolvat voi merge acasa
Nu esti tu sa stii daca spun sau nu adevarul, apreciez parerea ta dar cred ca nu stii cum sunt unii parinti, de asta copii cand scapa, scapa ca "vaca in lucerna "pentru ca unii sunt comunisti si exista si dovezi.nu le luam personal parerile de aici
Sunt mama de copii mari si stiu foarte bine ce gandesc copii si ce planuri distractive au ei cu iubitii, de aceea ma gandesc ca ai tai arinti au mirosit ceva nu tocmai normal pentru anisorii tai si te tin cu forta acolo, ca sa te protejeze.
In ziua de azi nu mai poti avea incredere in copii de la liceele de prestigiu, ca uite ce s-a intamplat unei fete eminenta chiar olimpica, cum a plecat de acasa, mintindu-si parintii ca de duce la un concurs cu o alta prietena, dar ea s-a dus la un iubit cu care era de 6 luni in relatie unde s-a droghat, a facut sex, au luat-o hemoragiile si a murit.
https://www.ziaruldeiasi.ro/......59423.html
https://www.realitatea.net/......6f8a520262
Ziarele vuiesc, televiziuna de asemenea, asa ca parintii au intrat in alerta si acum toti isi tin fetitele sub observatie, ca tocmai alea cuminti si destepte au ajuns sa faca greseli majore.
Doamna dacă trăim după știri, murim toți asta ar însemna sa numai facem nimic, pentru iubire adevarata merita sa lupți! ca sa fi fericit ca dacă nu, ajungi la disperare crede ți ma ca nu ma pot controla din plâns, nu mănânc de 4 zile și sunt slăbită, dacă fac greșeli le regret eu nu Dvs sau părinții mei, nu am nevoie de nimeni decât sa fiu cu el și el cu mine
Cred ca ai nevoie de o supraveghere serioasa din partea parintilor, ca la 16 anisori dovedesti ca nu ai suficienta minte si discernamant.