Si asta ar fi o problema eu le aratam si *** sa taca din gura Ce ii doare pe ei ce faci tuPoti merge la director sa-i explici situatia si ca se iau profesori de tine si vor tacea si daca tac profesori tace si prostimea din jur
1. nu putem stii 2. nu putem stii, intreaba-ti parintii daca te pot duce la un doctor dermatolog 3. da 4. da, profii te vor crede daca parintii confirma si vor lua masuri impotriva celor care te barfesc
Am o groaza de cunostinte carora li se deschid pe timpul verii culoarea parului din cauza soarelui. Nu vad de ce ar fi asta un motiv ca toti sa-si bata joc de tine..si ca sa vezi,o fac pana si oamenii adulti,maturi care probabil au si copii acasa. Colegii tai sunt rautaciosi, si asa sunt majoritatea copiilor la varste de genul. Ce ma intriga este de fapt comportamentul profesorilor. Si daca te-ai vopsit care-i problema?! Nici comportamentul tatalui tau nu este de laudat, dar cred ca si tu stii lucrul asta.
Poate a venit timpul ca tatal tau sa vina la scoala si sa aiba o discutie serioasa cu profesorii si colegii, iar daca o sa se intoarca toti impotriva ta, poate o adresare directa la Minister n-ar strica.
1. Nu nu ești bolnavă. Și mie mi se deschide părul și când eram mică eram brunetă, iar acum aproape blondă.
2.Nu avem de unde să știm asta.
3.Da
4.Este bine, încearcă și tu sa discuți cu colegii tăi, fii tupeistă.
Baftă!