Pai din momentul in care ai zis "nu mai vreau sa dau ochii eu el" iai atras atentia si de atunci ai ramas in mintea lui + ca poate si el te place si sa nu ai prea mare incredere in acele 2 persoane carora leai spus. Baiatul te privest deoarece ii pari 1. simpatica 2. Draguta 3.Tot ce e mai frumos. daca te mai priveste privestel si tu dar nu prea mult sa nu pari disperata...
Si ce as mai putea face in afara de ai zambii, pana a ajunge la a vorbi cu el? Multumesc!
Stii cum e lumea din ziua de azi, Poate s-a auzit ca il placi sau poate si el te place si a auzit de la altcineva un zvon.Cea mai buna cale de rezolvare a problemei fara dubi este sa vorbesti clar si direct, il intrebi : ce ai cu mine, de ce ai facut asta etc.Altfel nu cred ca vei afla curand ceva.Fa-ti curaj
Poate ca te place si el si nu stie cum sati zica, poate ii pari simpatica, poate ii pari atragatoare, poate a crezut ca ai vb despre el, poate a auzit o barfa despre tine.
Pai daca tu il placi pe acel baiat, si te-ai mai intalnit cu el chiar daca nu a-ti vorbit(sunteti la aceiasi scoala, deci e logic sa va intalniti); s-ar putea ca el sa-si fi dat seama ca tu il placi, deoarece un om care are sentimente pentru alta persoana, prin anumite gesturi poti ''sa te dai de gol" singura...
Sfatul meu : incearca sa mai intri in discutii cu el, iar cu timpu iti vei da seama ce simte si el pentru tine...
Poate nu se uita neaparatca te place...nu iti fa sperante degeaba.Doar pentru ca ti-a dat o palma nu inseamna ca te place.Mai bine i-ai observa in continuare gesturile si ai incerca sa vorbesti cu el,, face to face" nu pe mess sau la telefon, pentru a afla daca sentimentele sunt reciproc.
Uneori privirile spun multe. După părerea mea anume fraza ta și gestul tău i-au atras atenția. Posibil îi ești simplatică. De ce nu?
Nu cred că ar fi aflat de la cele 2 persoane, pentru că dacă afla de la ele nu se manifesta exact acum dupa situația care-ai descris-o!
Dacă-l placi, păi luptă pentru el, încercă să-l cucerești, care-i problema?
Baftăă! :*