1. Pai intreaba-l asa simplu gen " Esti sigur ca nu ma confunzi adica stii cine sunt nu? " (Fara rusine, vorbeste cu el ca si cum ar fi un simplu amic nu baiatul de care iti place )
2. Pai probabil vorbeste cu tine pentru ca ii face placere, va intelegeti bine nu stiu, poate aceleasi motive pentru care si tu vorbesti cu altii, ce zici de asta?
3.Pai tocmai de asta nu incepe probabil, asteapta sa il bagi tu in seama la fel cum si tu astepti, dar baga-l tu in continuare pana se obisnuieste sa vorbiti mult si des apoi cu siguranta te va baga si el doar asteapta asta! :*
Multa sanatate si succes in toate!
1. Pur si simplu fa-o!
2. Probabil din cauza ca stie cine esti si poate te simpatizeaza.
3. Poate e mai timid in privinta fetelor pe care le place sau ii place sa fie bagat in seama. Daca vrei nu intra pe el ceva timp sa vezi cu reactioneaza.
1. Ii spui ceva gen "Stii, noi am vorbit destul de des pana acum. Stii cine sunt? "
2. Vorbeste cu tine pentru ca te place. Daca nu te placea, nu-ti raspundea, nu te baga in seama.
3. Asa gandeam si eu. Dar eu sunt baiat. Il poti intreba: "Tie iti place sa vorbesti cu mine?"
Daca zice da: "Atunci de ce nu spui prea multe? "
Daca ti se pare prea exagerat, nu-l mai cauta cateva zile si iti va simti lipsa, fii putin indiferenta sa vezi cum te cauta.
Poate ca el vrea sa-si bata joc de tine ori sa profite de pe tine crede-ma mi s-a intamplat, eu iti zic isi bate joc de tine nu alta altfel nu te-ar fi bagat in seama