El stie ca il placi? Presupun ca nu.deci sigur inseamna ceva, te-a vazut pe tine cu rolele a venit si el in speranta ca poate va apropiati mai mult.Nu a stat mult probabil ca nu prea l-ai bagat in seama sau ca nu prea i permitea timpul. ii poti spune ca il placi.eu sunt in aceeasi situatie si mereu incearca sa se apropie de mine dar eu l-am cam uitat.Asa ca tu spune-i. nu mai astepta! Sigur si el te place:*:*
Inseamna ca tu-ti creezi iluzii in creier. Iti place sa crezi ca a venit pentru tine, pentru ca te place sau ceva de genul. Nu a fost deloc asa, a fost o simpla coincidenta. Imi pare rau daca ti-am spulberat visul...
Inseamna ca te place si vrea sa fiti impreuna. Daca vezi ca nu are curajul sa faca primul pas, fa-l tu. De obicei baietii pana lao anumita varsta sunt mai timizi in a-si exprima sentimentele. Nu pot decat sa va urez Bafta
ps. te place. Nu il cunosc dar din ce mi-ai spus asa rezulta.
Nu inseamna nimic. Daca un baiat iti da "buna ziua" o face din politete nu inseamna neaparat ca te place.
Nu neaparat trebuie sa te placa:
-Poate nu avea ce face si se gandea ce sa faca-minune! te-a vazut pe tine plimbandu-te cu rolelesi s-a gandit sa isi ia si el rolele deoarece la ideea asta nu s-a gandite deloc.
Nimicinseamna ca a avut chef sa se plimbe cu rolele! iti creezi prea multe iluzii in cap!
E posibil sa fi fost si o simpla intamplare si tu sa ii fi dat o idee cu rolele, dar e posibil sa fi vrut sa te vada sau sa se bage in seama cu tine.
Sa stiti toti cei care mi-ati spus ca nu ma place si ca imi fac iluzii, asta nu era primul semn care mi-a dat de inteles ca ma place au mai fost multe altele! Oricum va multumesc mult pentru ajutorul acordat!
Salut! Sfatul meu este sa nu iti faci sperante, mai asteapta si alte ocazii pana sa iti faci o parere si, sincer, nu e cazul sa faci tu primul pas, doar e barbat, nu?