Buna
Cuvintele. ce rost aveau atunci? Ce rost ar avea acum? Mai bine m-ai lua in brate, zic. ♥
Nimeni nu ne poate desparti acum, doar tu poti sa intelegi ce simt, ce spun. ♥
Dar peste toate cele întâmplate, știu că împreună o să mergem mai departe ♥
Iubirea nu trebuie să fie perfectă, trebuie doar să fie ....adevărată.♥
Un zâmbet nu mi-l poate aduce decât persoana potrivită!♥
Fericire? Tu, eu și marea. ♥
Lumea e plină de lucruri frumoase. Tu eşti unul dintre ele ♥!
Tu mă pupi, mă pişti, mă îmbrăţişezi, mă gâdili, mă suceşti, mă înţepi, mă înveţi, mă cerţi, mă ierţi, şi în final, pur şi simplu, mă iubeşti!
Lângă tine mă simt cel mai bine, simt că suntem singurii oameni din lume!
Relaţiile bune nu se nasc aşa. pur şi simplu. Relaţiile bune înseamnă timp, răbdare şi două persoane care vor cu adevărat să fie împreună!
Un " prieten " e lângă tine când are nevoie de ceva, dar când ai tu nevoie de ceva o ia la sănătoasa.
Îţi mulţumesc că ştii când să păstrezi tăcerea. Şi când să mă ţii pur şi simplu de mână.
Tu eşti drogul de care voi fi mereu dependentă! :*
Nu am cum să explic zâmbetul de pe faţa mea când te privesc. ♥
De când m-am născut, mereu am ştiut că undeva în lume există un înger şi pentru mine. Acum că timpul a trecut şi eu am crescut, acel înger am cunoscut ♥
Mi-a furat deja inima. ♥ ' Acum el pentru mine e ca si viata mea .
Zburând peste tot cu tine de mână, cu fiecare zi sentimentele se adună. Vreau numai imagini cu noi doi, povestea noastră scrisă peste mii de foi.
Secundă după secundă doar la tine mă gândesc.
Ai fost, eşti şi vei ramâne EROUL ce-l iubesc. promite-mi că vei fi şi mâine cel pentru care eu trăiesc.;; )!
Nu-mi venea să cred când am văzut că ţi-au dat lacrimile atunci când am plâns şi eu. sunt surioara ta, te iubesc şi iartă-mă că ţi-am greşit mai mereu !
Tu ai fost singura care mereu m-a ajutat. M-ai salvat atunci când am simţit că lacrimile m-au înnecat.
Un prieten adevărat îţi vede prima lacrimă, o şterge pe a doua şi o opreşte pe a treia.
Iubești pe cineva atunci când ai ajuns să vrei să-i dai ceea ce ai mai bun și hotărăști să i te dai pe tine însuți.
El e unic, e special. E al meu şi nimeni nu mi-l ia.
Povestea ne prezintă o fată şi un băiat Ce erau doar amici până când s-au sărutat :* -
El mă sună de fiecare dată şi mă întreabă " Ce faci fetiţa mea dragă"?; o3
Şi din vorbă în vorbă tu ai recunoscut că mă placi, am recunoscut şi eu şi te-am întrebat ce vrei să faci. Ai zis că te mai gândeşti dar a doua seară mi-ai răspuns, mi-ai zis că vrei să fii cu mine şi în inima mi-ai pătruns. ♥!
De fiecare dată când iți voi vorbi urât, când mă voi supăra aiurea, când nu o sa vreau să te ascult... să-ți amintești că totuși, prietenia noastră nu-i formată din simple cuvinte!
Sper ca te-am ajutat cat de cat
Multumesc!
Nu ai pentru ce!
Bomboane întreabă:
danutssa_2124 întreabă:
EyeCandy întreabă:
Camiiiiiiiiii întreabă: