Cred ca o cauti cu luminarea, habar nu am de ce voi fetele sunteti asa...fitoase.prea mult va inhamati la fite si adese ori bunulsimt se evaporeaza. fara suparare dar cred ca ar trebui sa te trezesti la realitate, in plus daca nu e el este altul. daca te agati cu disperare de situatia asta ramîi cu disperarea, si crede-ma nu asta vrei.eu vreau sa imi fac noi prieteni, asa ca ma gasiti si pe mesenger. just_me_forever11
Eu zic ca nu trebuie nici tu sa fii asa de orgolioasa. Nu cred ca vrea sa renunte la tine... dar daca nici tu nu vrei sa renunti la el nu renunta. Din cate vezi amandoi sunteti incapatanati... nu astepta sa vina el primul, du-te tu la el si asa nu faceti o micuta cearta sa devina si mai mare
Nu-l lasa sa se indeparteze! Baga-l in seama! Spune-i ce simti pentru el! Daca nu il bagi in seama in vei pierde!
Cel mai bine e : sa te duci la el, si sa incepi sa-i spui ca il placi, ceea ce simti pentru el, apoi intreaba-l ce simte pentru tine. Daca totul o sa fie bine pana aici (eu asa cred) vorbiti despre ceea ce va supara pe voi. Incercati sa vorbiti deschis, despre relatia voastra, despre ceea ce va supara (sa nu mai repetati greselile) si despre ceea ce va place.