Depinde si de nivelul de clasificare al restaurantului. Poate incepe de la 50-60 lei si poate ajunge si la 300 lei pe persoana. Depinde si ce comanzi. Depinde si de cate locuri sunt in restaurant si daca vrei exclusivitate ( adica sa fiti numai voi).
Cred ca mai simplu e sa-i chemi intr-o pizzerie, sunteti tineri si e chiar ok.In plus nota de plata nu-ti va da dureri de cap...
Cel mai bine este sa-l duci la o pizzerie. O pizza este in jur de 12 - 15 lei.
Cam 15 lei de persoana aperitivul + ceva bauturi, cred ca un buget de 150-200 de lei ar fi suficient. Daca vrei sa nu sari bugetul, vorbeste cu ospatarii sa-ti aduca la masa doar ce ai vb cu ei dinainte, pentru ca daca iti comanda unul din invitati wiskey, energizante sau altele...sari mult bugetul.
Salut! de ce nu ii organizezi o petrecere acasa la tine sau la el sau daca nu la unul dina acesti 8 prieteni (daca sunt dispusi), iesi mult mai ieftin, si cred eu ca distractia e mai mare acasa decat iintr-un local, acolo trebuie sa fii mai retinut, ca esti i public, acasa poti dansa si pe masa si pe sub masa. asta e parerea mea. distractie placuta si gandeste-te bine dac avrei sa arunci cu bani sau vrei sa mai faci economii si o petrecere pe cinste. bafta