| laurav a întrebat:

Vreau si eu un sfat... vorbesc de ceva timp cu un baiat pe internet, vorbim despre orice despre dragoste, chiar orice, teoretic ne intelegem bine. mi se pare foarte dragut.Suntem din acelasi oras, si vrea sa ne intalnim. Sa ma duc sa ma intalnesc cu el? Sfatuitima si pe mine va rog
ofer fundita... pupici

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

E ceva normal ca, dupa ce ai vorbit cu el pe mess, sa te si intilnesti. Internetul e fenomenal pentru aceasta, pentru ca usureaza mult contactul, primul contact intre doua persoane. Insa daca te rezumi doar la internet, niciodata nu il vei cunoaste pe el asa cum este de fapt. Eu cu sotia mea am vorbit ceva timp pe mess (ne-am cunoscut pe net), iar mai apoi ne-am si intilnit personal. Rezultatul - mi-a devenit sotie. Deci nu e rau deloc sa te intilnesti cu el. E bine ca initiativa vine de la el, caci astfel se vede ca a fost serios in discutia cu tine pe net. Deci fi fara grija! Ai grija doar ca primele intilniri, pina ii vezi adevaratele intentii sa fie in locuri publice (un parc, o cofetarie, un film, etc), si, sper ca sti, nicidecum sa nu te duci la el acasa! E mai prudent asa.

11 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Ok daca v ati vazut si prin discutiile voastre pe mess considerati ca aveti ceva in comun de ce nu. mai ales ca sunteti din acelasi oras bafta

| BruneTTe a răspuns:

De ce nu? o fi marea dragostehee heelaughing. acu` serios. nu ai de ce sa nu mergi din moment ce va intelegeti binehappy poti numai sa speri ca si in realitate sa fie la fel ca si pe mess [ in sensul ca unii pe mess sunt cu totul altfel decat in realitate] tongue

| iasminhappypills a răspuns:

Asa am cunoscut si eu un baiat. M-am intalnit cu el si mi-a oferit o cutie cu bomboane. Stiu ca era aproape de Craciun. Dar dupa aia m-am plictisit si am trecut la altul, dar nu pe internet, de fapt m-am certat cu el ca era prea gelos. Daca ai incredere in el intalneste-te dar ai grija ca niciodata nu poti stii ce se ascunde in spatele internetului. Nu e sigur niciodata. Poate sa fie vreun adult obsedat sau poate nu. Poate pentru orice fel de siguranta intalniti-va cu prieteni. Adica sa mai vina cineva cu tine.

| Gentiana a răspuns:

Eu nu prea am incredere in astia de pe net fac orice fel de prostii, si cauzele pot fi multiple:-or poate sa nu vina la intalnire(la locul respectiv)
:ori cine stie ce`ti face(te prinde zi zup! te ia)
Nu stiu este parerea si viata ta eu te-as sfatui sa nu te duci doar daca, l-ai vazut pe web si ti se pare un baiat destul de calumea, nu un drogat chestii chestii.
Ai grija de tine! pupkiss

Răspuns utilizator avertizat
| RUMBURAK a răspuns:

Pai du-te tati. vrei sa traiesti doar virtual.sau real? trebuie sa lucrezi cu toate cele 5 simturi.asta e realitatea.

| PisicaAristocrata a răspuns:

Du-te! Nu stii niciodata, poate fi omul sufletului tau. Insa ai totusi grija, e prima intalnire, sa fie undeva intr-un loc public.

| m77 a răspuns:

Pai, nu pierzi absolut nimic daca mergi sa intalnesti si sa cunosti un om. in cel mai rau caz, nu iti va placea si vei rupe legaturile cu el.
asta e... dar pana nu il cunosti, nu poti sti cine e cu adevarat!
da-i o sansa!
si muuuulta bafta! laughing

| AndreeaLupan a răspuns:

Buna... cel mai bine ar fi sa procedezi in felul urmator:daca il placi, daca va intelegeti bine de ce nu sa incerci. Incearca si tu ceva nou, e destul de normal. Sper ca totul va fi ok. voi tine pumnii pentru tine! papa. pupic

| Papusha lui =p~ a răspuns:

Si eu am avut acelasi caz. vorbeam cu un baiat. din C-ta. e la fotbal. si eu stau intr-un` oras aproape de constata. si a avut meci cu echipa de la noi. si mi-a zis dka vreau sa merg si eu ca sa ne vedem. am mers. am vorbit inainte si dupa meci. si acum inca mai suntem amici. te sfatuiesc sa mergi. vezi cum e tipu in realitate. si dupa tu hotarasti restul. Succes.:*

| ωєιя∂σ ℓα яαρσят a răspuns:

Încearcă, pe bune... eu am încercat de 2 ori şi de 2 ori am avut noroc;]