Pai...sa fiu naibi sanatos, si la mine.pai sa imi iau permisul si o masina noua, sa ma plimb la vara prin toata Romania.nu vreau sa schimb nimic in mare parte anul trecut doar ca trebuie sa ma mai maturizez un pic si sa stau mai mult timp alaturi de persoana iubita:X
Cea mai mare dorinta este sa gasesc o fata care sa ma iubeasca pentru cine sunt si pe care sa o pot iubi si eu la randul meu . In rest celelalte lucruri se pot rezolva . Sa mearga bine facultatea si poate sa avansez cumva in domeniul literaturii prin vreo colaborare . As vrea deasemenea sa fiu mai intelept , sa devin mai indraznet ca sa pot face acele greseli din care sa invat .
Cea mai mare dorinta este sa gasesc o fata care sa ma iubeasca pentru cine sunt si pe care sa o pot iubi si eu la randul meu. In rest celelalte lucruri se pot rezolva. Sa mearga bine facultatea si poate sa avansez cumva in domeniul literaturii prin vreo colaborare. As vrea de asemenea sa fiu mai intelept, sa devin mai indraznet ca sa pot face acele greseli din care sa invat.
Sa nu am nici o restanta anul asta Asta in primul rand imi doresc.
Sa fiu sanatoasa, sa le pot face pe toate.
Sa nu plang prea tare dupa pisicii mei ...maine ma depart de ei
Si restul, vreau sa ma surprinda. Restul nu depinde doar de mine
Imi doeresc doar un lucru extrem de mult, ca tatal meu sa fie sanatos (cat se poate).
Sa castig la Super Bingo Metropolis si sa uit de griji
Imi doresc cel mai mult sanatate si fericire, ar trebui sa fie dorintele cele mai importante ale unui om. Vreau sa fiu mai bun, mai fericit, mai sanatos, sa pretuiesc mai mult persoanele dragi si sa ma bucur mai mult de viata.
La multi ani si multa fericire si sanatate.
Buna...
imi doresc sa imi mai maresc notele la scoala, multa sanatate mie si familiei mele.
Si sa fiu fericita si iubita
Draga Cryssy,
La multi ani si tie! Un an nou fericit si tot ce iti doresti. Eu personal mi-am dorit ca piesele (de teatru) pe care le-am scris sa fie jucate pe scena de actorii mei preferati. Fiind din Braila, avem un teatru minunat, Maria Filotti. Ce as-i vrea sa schimb? Pai cred ca a-si vrea sa nu mai fie criza, si atatea certuri in familie
Mai intai imi doresc sanatate.Sa nu piarda nimeni slujba.Sa treaca criza, sa fim toti fericiti.Si vreau si pe baiatul iubit... E foarte important pentru mine.
Imi doresc mult sa imi achizitionez un mixer, sa spun "da" la cat mai multe ocazii si poate cine stie... o fata care sa ma iubeasca.
Eu de la anul 2010 imi dorec ca parinti mei sa imi ofere catusi de putina libertate si sa aiba mai multa incredere in mine
Sanatate si fericire, dar si...
HOLLYWOOD asta e cea mai mare dorinta de cand am intrat la unatc. Cu proiectul pe care il am in 2010 sper sa reusesc.
In 2010 voi incerca sa-mi schimb caracterul, si sa lupt pentru a pastra o relatie care a inceput atat de frumos.
Sa ne ajute Dumnezeu si in 2010!
Pai vreau sa nu mai am niciodata un an asa de nenorocit ca 2009. Vreau sa am parte de sanatate, de noroc si de liniste sufleteasca. Vreau sa ma logodesc in iunie, cu ajutorul lui Dumnezeu si sa se stabileasca relatiile dintre mine si familia iubitului meu, familia iubitului meu si mine si familia lui si a mea.