| kidaaaaa a întrebat:

Buna :-x

Am si eu nevoie de cateva sfaturihee hee

Vorbesc cu un baiat cam 4-5 ore pe zi laughing

Eu il iubesclove struck. Am mai fost inainte cu el dar l`am inselat adica fara s vreaustraight face un baiat mi-a sarit in bratze si ne-a vazut. nu mai aveam cesa-i explic a interpretat`ogresit rolling eyes
In finebig grin A zis ca nu mai conteaza trecutul :-x. Acum suntem ce`i mai buni prieteni :O vorbim foarte des pe zi la telefon =p~

Eu l`am intrebat cam acum 1 saptamana daca mai tine la mine si mi-a zis asa
"mdaaaa u ce crezi? daca era iti ziceam de mult LASA`MA IN PACE "
straight face eu atunci nu am inteles cam nimic:-s
sad Acum mi-a zis o fata pe mess [cea mai buna pr a mealove struck] ca l-a intrebat aseara de curioasa daca ma place :O eu nu stiam ca il intreaba asta at wits' end
Si el a zis "normalllllll :O"

L`am mai intrebat acum 2 saptamana daca vrea sa fie cu mine sad
Si a zis ca se mai gandestechatterbox [atunci nu prea vorbeam] straight face
Voi cum credeti ca ar fi mai bine? :-s
Cum sa-l fac sa fie cu mine?straight face sad
Funda love struck

Răspuns Câştigător
| auroraa a răspuns:

Da, logic vrea sa fie cu tine, pur si simplu l-a durut cind te-a vazut cu altul si nu a vrut explicatii... Daca dupa ce l-ai ""inselat"" vb cu tine in fiecare zi si inca a spus normal ca te place, sigur trebuie sa fiti impreuna, cand vorbiti voi pe tel, abordeaza incetisor aceasta tema si spune-i ca vrei sa vii din nou cu el (nu te teme sa faci primul pas) pentru ca el te crede vinovata, dar oricum te iubeste happykiss sper ca te-am ajutat, si vei avea o relatie frumoasa big hug ciao...(funda?)

3 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eşti o alintată, capricioasă şi agramată.

| Dizz a răspuns:

Paii daca in mom cand a spus ca se mai gandeste dar atunci nu prea vorbeati si dupa ati inceput sa vorbiti, e un semn bun :]. "Cum sa-l fac sa fie cu mine?" nu e o intrebare ok. Nu poate fii obligat oricat de mult l`ai vrea =]. Mai incearca subiectu' asta si nu-l lasa sa-l schimbe asa usor, daca chiar vrei sa aflii :*. Sper ca te'am ajutat;;]

| madwtzamy_8445 a răspuns:

Daca a zis ca se mai gandeste...e normal ca ink mai tine la u! Daca te iub cu adevarat o sa vina la u si o sa-ti ceara el sa fiti impreuna!winkingU ai rabdare sa vezi cum actioneaza, dar daca vezi ca nu face nimic...iti urez bafta!>big grinbig grin