| Alexutzaaaaaaaaaa a întrebat:

Buna,!love struckam si eu o problemastraight faceam 15 ani sunt clasa a 9...nu stiu cum sa fac sa numai fiu asa geloasa am ajuns sa fiu geloasa si pe ce`a mai buna prietena a mea,straight face pentru ca am impresia ca de da la prietenu` meu. mi-au zis ca nu este adv, dar sunt ft geloasa si nu am incredere`n el si din cauza asta ajungem sa ne certam in fiecare zi chiar si de mai multe ori in ziua respectivastraight faceniste sfaturi va roggpuppy dog eyes. fundita pentru cel mai bun raspunss:*love struck

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Rau faci, crede-ma!
Strici tot cu buna stiinta, va amarati sufletele de pomana si veti sfarsi printr-o despartire care o sa va aduca numai durere!
Iubitul tau nu e ceasul tau de la mana sau telefonul tau mobil!
E om ca si tine, respira, merge pe strada, saluta, e salutat, are o viata a lui in care te-a primit cu bucurie si din toata inima, dar daca il mai chinui mult, te va scoate din ea!
Realizeaza ceea ce ti-am spus, nu ti-ar place daca el ti-ar face ce ii faci tu, relaxeaza-te, nu te mai gandi la rau si nu-l mai suspecta!
Ai mare grija, ce e prea mult strica intotdeauna!

6 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Pierdere de timp, daca esti geloasa, sau daca macar simti acest sentiment inseamna ca ceva te face sa fii asa, ori esti tu ai o problema, la mansarda. In orice caz, fii mai relaxata.

| Azµre a răspuns:

Pai hai sa vb in particular pe mess : azure. b126149

| mat31new a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate. vorbeste cu prietenul tau si spune-i ca il iubesti foarte mult si nu vrei sa-l pierzi si daca poate sa te intaleaga. gandeste-te ca orice s-ar intampla nu e sfarsitul lumii, si daca el te inseala o sa gasesti pe altul mai bun.

| AngelOfNight a răspuns:

Sfatul eu este ca daca nu il prinzi pe iubitul tau cu mata in sac (ca te inseala sau asa ceva) atunci sa incerci sa te calmezi si sa ai mai multa incedere in el pentru ca daca ti la el si continui tot asa s-ar putea ca el sa nu se simta bine din cauza asta. De gelozie nu ai cum sa scapi dar poti macar sa incerci sa o controlezi.

| Foxxxi a răspuns:

Bai, gelozia este si ea cu rostul ei, se spune ca atunci cand esti gelos esti gelos ca iubesti dar si gelozia are rostul ei. daca era este intr-adevar cea mai buna prietena a ta nu s-ar da la el si el daca te iubeste nu te inseala asa ca nu ai de ce sa iti face probleme.