| Azorrion a întrebat:

Buna, zilele astea m-am despartit de gagica-mea si desi mi-a spus ca-mi da block daca o enervez, nici in ziua de azi nu m-a blocat, desi am insistat foarte mult pe ea cu mesaje, imi vede story-urile pe insta, etc. Vreo fata sa-mi explice si mie ce ar trebui sa insemne asta?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fata-i isteata foc, fiindca a ales sa te ignore, fiindca stie ca te vei uita pe profilul ei si atunci te vei oftica cel mai rau!

Practic iti faci singur rau, cand te uiti pe profilul ei si mori de oftica ca nu mai este a ta. Asta este o metoda de razbunare foarte isteata. Bravo fetei!

| Azorrion explică (pentru Violleta2022):

Nu ma uit pe profilul ei ca nu are postari, e fix invers, ea se uita pe al meu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că de fapt nu s-a despărțit. Se preface.

| Azorrion explică (pentru sadrian46):

Sper sa ai dreptate laughing)

| Freya1 a răspuns:

Știe ca o data ce te blochează nu mai poți sa dai de ea, și cumva ei poate ii face placere sa mai primească mesaje de la tine sau sa te vadă.
Acum dacă asta ii va trece în curând, sau va veți împacă nu avem de unde ști.

| Azorrion explică (pentru Freya1):

Inainte sa ne despartim, am suparat-o si tot asa i am trimis multe mesaje, dar nu raspundea, dar cand am sunat-o pana la urma am impacat-o. Dar dupa ce ne-am despartit, cand am sunat-o a zis ca face ce "ii spune inima", cu toate astea inca imi citeste mesajele. Complicata femeia.

| Freya1 a răspuns (pentru Azorrion):

Nu e complicata, cel mai probabil sunteți încă tineri și nehotărâți.Lucuri de genul se mai fac în adolescenta.

| Azorrion explică (pentru Freya1):

Eu zic ca e si orgoliul la mijloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încă Te place, nu vrea sa renunte
Ori sa vada cine te place si pe cine pui tu la story in viitor.
Putin geloasă?

| Azorrion explică (pentru anonim_4396):

Da, e mai geloasa ea asa, dar nici in halul asta, imi da semnale mixte rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este copilaresc/imatur sa dai block unei persoane pe care ai iubit-o cândva și v-ati despartit in conditii decente, pentru ca nu se știe niciodata, poate ai nevoie la un momentdat de un sfat, de o părere și este in regula totuși sa pastrezi contactul respectiv, chiar dacă nu mai sunteți in aceeasi relație ca odinioara, plus ca mai este și probabilitatea ca fata respectiva fie intr-o relație noua și nu este politicos sa raspunzi la mesajele fostului spre exemplu, ori poate ca pur și simplu dorește sa fie distanta, însă nu înțeleg nici eu exact faza cu story-urile; de ce sa te uiti încă pe story-uri - probabil pentru ca încă simte ceva pentru tine.

| Azorrion explică (pentru anonim_4396):

Pur si simplu am zis ceva gresit la nervi, a inceput sa planga, mi-am cerut de mii de ori iertare, dar degeaba momentan, pune foarte repede la suflet. Mi-as dori sa fie o chestie de timp pana-i trece.

| apaplata a răspuns:

Inseamna ca nu te place dar vrea sa stie ca inca o placi

| Azorrion explică (pentru apaplata):

De ce ar vrea sa stie asta? ca sa faca misto cu prietenele ei? laughing

| apaplata a răspuns (pentru Azorrion):

Nu. E doar un mod de a si confirma ca a fost destul de importanta incat nu ai trecut atat de usor peste. Toti vrem sa ne simtim importanti.