Buna,
Oare nu e mai simplu sa pleci daca ai asemenea banuieli?
A fi a treia roata la bicicleta... e greu.
Am vrut sa zi ca după mine sia găsit pe alta și sau mutat impreuna iar la scurt timp sia făcut amanta care a rămas cu ea, întrebarea mea este, de ce după tot ce ia făcut după atâția(înșelat, bătut, umilit) ani ii dai likeuri la toate pozele? Eu un fel de a spune ca sau inpacat? Eu sunt în alta tar dar mia stârnit curiozitatea, e posibil sa te umilești în asa hal?
Cui ii mai pasa ce face un fost iubit?
De ce pierzi timpul cu chestii inutile si nu-ti folosesti timpul ala, pentru ceva util sau mai bun?
Nu mai traieste nimeni in tercut si nici nu-l poate schimba, asa ca, nu are nici un sens sa fii obsedata cu un "fost iubit" cand el nu a dat o ceapa degerata pe relatia cu tine sau altele.
Fii fata destaepta si blocheaza-l, ca nu ai de ce sa pierzi timpul cu chestii inutile!
E cam gagicar, nu crezi.Cum sa isi gaseasca alta dupa tine si sa isi faca si amanta si acum il cauta fosta
Păi c te mai intereseaza de el? Sau e prieten, nu in sensul de fost iubit?
Uită-te și pe profilul la fața si vezi daca fostul tau prieten ii da like la poze! Cine stie, roata se intoarce ca nu e pătrată!
E posibil sa se fi împăcat? Da, este posibil.
Dacă nu de ce e prezenta la fiecare poza?
Dacă nu s-au împăcat, atunci prezența ei al fiecare poză poate însemna că ea mai vrea ceva de la el.
E o simpla prietenie sau?
Niciodată între un bărbat și o femeie, prietenia nu este simplă.
Sau ce altceva?
Nu știm ce altceva. Timpul probabil și sufletul femeilor, chiar și armata USA, nu îl poate prevedea decât pentru 2 săptămâni. De ce? Pentru că femeia e mobilă, adică schimbătoare, ca fulgul în vânt.
https://www.youtube.com/watch?v=xCFEk6Y8TmM
Utilizator
Fostul prieten primește like-uri de la fosta lui prietenă iar din ce știi tu el trebuia să fie împreună cu amanta lui de când era cu fosta și a rămas cu ea.
Nu am idee, e prea încâlcită situația voastră.
De ce dracu ești interesată de ăla când știi că și-a înșelat prietena cu alta și a rămas cu ea?
Dacă ai bănuiți, mergi la un psiholog.
Atât de fără ocupație să fii să stai să urmărești rahaturile astea? Fetelor nu vă mirați că vă lasă băieții când singurele voastre ocupații sunt să urmăriți cine-i dă like la fostul și să faceți astfel de conexiuni
Pare genul de om care nu poate sta doar intr-o relatie si atunci exista posibilitatea foarte mare ca el să o fi cautat sa o combine iar sa fie cu două. Poate are un sarm aparte, cum tu încă il mai urmărești încă si iti mai pasa, asa poate sunt si alea.