Tu ai peste 18 ani, esti major. O sa te dea disparut, politia o sa te gaseasca si o sa constate ca nu esti disparut de loc. Poate sa le dea o amenda pentru inducerea in eroare a organelor de politie.
Daca femeia aceea mai mare ca tine cu 10 ani e fericita alaturi de tine (sunt atitea altele maltratate de sotii lor), daca nu ai dat la nimeni in cap, sau nu ai facut scandal in vreun loc public, sau cine stie ce fapta reprobabila, oricit te-ar cauta ai tai cu politia, nu au ce sa iti faca. Traieste fericit alaturi de ea, si bucurati-va de viata fara nici o teama! Si lasa lumea sa zica ce-o zice. Si eu cand m-am insurat toti s-au impotrivit, ca eu am peste doi metri inaltime, si ea are ceva peste 1.50, si e o diferenta in privinta asta, insa in rest ne potrivim de minune, si desi s-au impotrivit, ai mei nici nu au fost la nunta mea, avem mai bine de zece ani de cand suntem impreuna.
Da tu esti major? ce varsta ai ca nu pari prea matur? Cred ca esti destul de tanar incat sa ai curiozitati la femei mai experimentate de aceia ai facut alegerea asta si te-as sfatui sa ti legatura cu familia ca ti se va lua curand de o femeie mai mare decat tine si nu vei avea unde sa mergi.
Nu te pot da disparut atata timp cat vorbesc cu tine la telefon.
Încearcă sa te împaci cu ai tai. Ei nu te ar cauta dacă nu te ar iubi. Chiar dacă te deranjează încearcă sa mai vorbești și cu ei și sa i ții și la distanță în același timp.
Sfatul meu ar fi sa faci macar doi copii.Sa ai sanse ca unul din ei sa nu se poarte la fel ca tine.Nu de alta, dar trasaturile se cam mostenesc, nu?
Atata timp cat esti major nu au ce sa iti faca, raspunzi singur pentru actiunile tale.