| lauren a întrebat:

Buna ziua,
Acum doua saptamani am aflat ca sotul meu ma inseala de un an de zile si toata lumea stia numai eu nu ( banuiam ceva dar nu credeam ). Am avut mai multe discutii cu el, prima cu tipete iar celelalte cu calm, spunandu-mi ca nu se desparte si nu este indragostit de cealalta ( de care de fapt a zis ca nu recunoate dar a dat de inteles ). Am hotarat sa-i mai acord o sansa, fiind casatoriti de 20 de ani cu 2 copii, dar imi este teama de necunoscut. Cum sa ma port cu el?

Răspuns Câştigător
| maddalina a răspuns:

Incearca sa te comporti cat mai normal.Probabil ca daca el a ales sa aiba o aventura cu altcineva este ceva in relatia voastra ce il nemultumeste.Comunicarea ajuta foarte mult.Asa veti reusi sa descoperiti ce va atras unul la altul.Multa bafta!

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Da-i o sansa, singura vei vedea daca merita, dar ai multumirea sufleteasca ca ai incercat!

mira
| mira a răspuns:

Daca ai hotarat sa-i mai dai o sansa, poarta-te normal si chiar mai dragut cu el.Incearca sa-l recuceresti.Afla ce are cealalta in plus fata de tine. Fa-te eleganta si ingrijita.Va imbatrani si se va corecta sotul tau.

Abh
| Abh a răspuns:

Eu una nu as mai putea avea incredere intr-un barbat care a avut o relatie timp de un an. Daca intr-adevar nu isi iubeste amanta, inseamna ca o cauta doar pentru sex iar asta trebuie sa-ti dea de gandit. Probabil ca relatiile voastre intime nu il mai satisfaceau.
Tu decizi daca il mai iubesti si vrei sa il recuceresti. Iar treaba cu " de dragul copiilor" este o cortina dupa care se ascund multi parteneri nesatisfacuti de relatia lor, dar care vor cu orice pret sa si-o mentina.

| CarmenR a răspuns:

Ma intreb daca mai merita efortul acest sot al tau.

| Ирина19 a răspuns:

Stiti cum sunt barbatii, au una alaturi dar oricum simt nevoia sa mai umble si cu celelalte, insa in inima se pastreaza mereu femeia cu care sia impartit viata.Stiu ca e naspa situatia data, stiind ca in acelasi timp umbla cu altele, dar cred ca e temporar. Purtativa normal, cum v-ati purtat pina acum, dar ar fi bine sa fiti si mai draguta cu el, ca sa se simta vinovat cit de putin pentru ceeea ce face.Bafta!

| B27VIP a răspuns:

Iar pe viitor fii mai atenta la banuieli...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact cum a spus mira, poarta-te la fel cu el. Nu-i da sansa sa aiba cum sa faca diferenta intre tine si cealalta.Ci fa-l sa vada ce poate pierde daca mai incearca sa te insele. Fii isteata.

| everyyoueveryme a răspuns:

Te rog, dupa 20 de ani impreuna, asculta ce iti spune EL, intelege-l pe EL, nu pe oricare utilizator TPU ce se grabeste sa-ti raspunda la intrebare. Te rog :*