Incearca sa te comporti cat mai normal.Probabil ca daca el a ales sa aiba o aventura cu altcineva este ceva in relatia voastra ce il nemultumeste.Comunicarea ajuta foarte mult.Asa veti reusi sa descoperiti ce va atras unul la altul.Multa bafta!
Da-i o sansa, singura vei vedea daca merita, dar ai multumirea sufleteasca ca ai incercat!
Daca ai hotarat sa-i mai dai o sansa, poarta-te normal si chiar mai dragut cu el.Incearca sa-l recuceresti.Afla ce are cealalta in plus fata de tine. Fa-te eleganta si ingrijita.Va imbatrani si se va corecta sotul tau.
Eu una nu as mai putea avea incredere intr-un barbat care a avut o relatie timp de un an. Daca intr-adevar nu isi iubeste amanta, inseamna ca o cauta doar pentru sex iar asta trebuie sa-ti dea de gandit. Probabil ca relatiile voastre intime nu il mai satisfaceau.
Tu decizi daca il mai iubesti si vrei sa il recuceresti. Iar treaba cu " de dragul copiilor" este o cortina dupa care se ascund multi parteneri nesatisfacuti de relatia lor, dar care vor cu orice pret sa si-o mentina.
Stiti cum sunt barbatii, au una alaturi dar oricum simt nevoia sa mai umble si cu celelalte, insa in inima se pastreaza mereu femeia cu care sia impartit viata.Stiu ca e naspa situatia data, stiind ca in acelasi timp umbla cu altele, dar cred ca e temporar. Purtativa normal, cum v-ati purtat pina acum, dar ar fi bine sa fiti si mai draguta cu el, ca sa se simta vinovat cit de putin pentru ceeea ce face.Bafta!
Te rog, dupa 20 de ani impreuna, asculta ce iti spune EL, intelege-l pe EL, nu pe oricare utilizator TPU ce se grabeste sa-ti raspunda la intrebare. Te rog :*
anonim_4396 întreabă: