| Anamaria16cristina10 a întrebat:

Buna ziua!
Acum un an, iubitul meu m-a cerut de sotie. Totul a fost bine, am informat-o si pe mama mea unde i-am spus ca vom face nunta peste vreo 3/4ani. Ea in acel moment a fost de acord.
Anul aceasta eu si iubitul meu, am decis de a ne casatori peste 2 ani, adica in 2024.
Problema este ca nu stim cum sa ii spunem mamei mele ca vrem sa facem acest pas.
Ca si varsta eu am 19ani iar iubitul meu 22ani, nu cred ca ar fi o problema varsta.
Am nevoie de sfaturi si cum sa ii spun mamei mele de nunta pentru a fi totul bine si frumos.
Multumim!

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pîna in 2024 mai sunt 2 ani in care se pot intampla multe poate va despartiti voi in doi ani, si daca va iubiti asa mult de ce nu va casatoriti anul acesta? De ce in 2024?

| mdc98 a răspuns:

Nu inteleg. Pai cum ne spui si noua, sau la ce te referi? Nu esti clara.
Mergeti intr-o vizita la ea si ii spuneti cand vreti sa va casatoriti.

| Anamaria16cristina10 explică (pentru CristiDinBucuresti):

O facem în 2024 din motive financiare...

| Anamaria16cristina10 explică (pentru mdc98):

Nu este asa de ușor cum spui... Ținând cont ca eu mereu am fost închisă în mine când a fost vb de a vorbi cu mama niște situații unde știu ca nu este de acord(eu asa cred)

| Drimmero a răspuns:

In 2 ani se pot intampla multe, eu zic sa nu va faceti planuri peste ani ca nu se stie ce o sa fie. Nu stiu de ce va trebuie casatorie de asa tineri, aveti toata viata in fata si multe de facut, practic sunteti copii amandoi, tu 19 si el 22... fara cuvinte. Pur si simplu o anuntati ca vrei sa va casatoriti peste 2 ani, in mod normal nu stiu cat de acord ar fi in sensul ca sunteti prea mici pentru pasul asta dar poate sa fie si de acord, nu ai de unde sa stii pana nu ii zici.

| AnemonaP a răspuns:

Spune-i deschis că vei face nunta mai devreme. De ce ar avea o problemă cu asta? Doar i-ai spus că vă veți căsători in 3-4 ani. Așa cum i-ai spus de acest lucru, îi spui că s-a schimbat data

| mdc98 a răspuns (pentru Anamaria16cristina10):

Tocmai, nu e ok, trebuie sa te deschizi, sa ai autoritate. Si cum adica nu ar fi de acord. Pai doar nu decide ea cand sa va casatoriti voi, doamne. Acolo voi stiti ce si cum faceti.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anamaria16cristina10):

Inteleg este greu din punct de vedere financiar si cu pandemia asta, iar in legatura cu parintii tai cu mama ta stiu exact la ce te referi deoarece parintii unii dintre ei desii i ti vor binele au idei vechi si nu acceptă nicio schimbare si dorinta de a ta, tu avand doar 19 ani este c am devreme sa te casatoresti, dar faptul ca mai astepti te va maturiza si peste doi ani altfel vei vedea situatia, vei avea 21 ani si anumite fete la 21 de a ni sunt mai mature decat baietii.

| mgtow a răspuns:

O anunti cu preaviz si vezi daca zice haoleu asa tanara gata nunta? Sau bine femeie imi urmezi pasii mei, macar sa stea pe scaun sau pe pat cand primeste vestea

| Mosotti a răspuns:

Pai de unde stii tu ca peste 2 ani va veti casatori?! Nu se stie ce va fi, poate nici nu veti mai fi impreuna, e prea devreme sa ii ziceti mamei, le zici la parinti cu 4-5 luni inainte, nu inainte cu n ani.

| ania a răspuns:

Casatoriti -va mai repede, daca tot va iubiti si sunteti hotarati de ce sa mai asteptati atata?