| hfddhdd a întrebat:

ajutati-ma va rog. Am facut luna aceasta stimulare ovariana cu Clostilbegyt. Eu am fost cu un an in urma insarcinata dar
am pierdut sarcina. De atunci inca nu am mai ramas insarcinata. Si medicul mea dat aceste pastile. Astazi este a 15 zi de la prima zi a ultimei menstruatie.
Nu am o menstruatie regulata, practic este intre 29 si 37 zile. Ovulatia trebuie sa fie zilele acestea.
Astazi am facut o Ultrasonografie si rezultatul este urmatorul. OV. DREPT: fol de 14; 18 -20 mm. OV.STING: fol de 15; 17 -21 mm
Doctorul mea zis ca am cite 3 foliculi mari pe ambele ovare. Inseamna ca 20 mm si 21 mm este bine, adica se poate primi sarcina luna aceasta? Astept raspuns,, Dau funda +vot

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Fa sex zilele astea, ai sanse sa ramai insarcinata. Succes!

2 răspunsuri:
| PsychologistT a răspuns:

Aici sigur nu vei gasi niste profesionisti in masura sa-ti raspunda la asa ceva.
Discuta mai clar cu doctorul tau, doar el te poate informa, daca nu intrebi, nu primesti raspunsuri.

| hfddhdd explică:

Dragii mei.Mai am o problema sau poate fi o bucurie, dar totusi ma sperie.
De eri seara mi sau inceput niste dureri de burta suportabile in partea de jos,
incepind din partea dreapta si terminind cu stinga, simt ca este totusi inauntru.
Astazi dimineata me-am masurat temperatura bazala si a fost 37 C, dar nu am masurato de dimineata,
ci pe la orele 12, cineva mea zis ca trebuie de dimineata.
Intrebarea mea este totusi, durerile pot fi de la ovulatie, ptu ca are loc ovulatia,
(tinind cond de mesajul meu despre folicule etc). Va multumesc