Buna! Sa stii ca sanatatea mintala dar si fizica este mai importanta decat orice altceva. Daca simti ca mutatul cu tatal tau o sa te ajute sa iti revii, fa-o. Spune-i mamei tale direct. Daca se supara este strict problema ei, este reactia ei la dorinta ta. Se supara si o sa ii treaca. Daca crezi ca i-ar fi mai usor de digerat aceasta dorinta, ii poti spune ca iti doresti sa mergi in vacanta la tatal tau, peste vara. Vezi cum reactioneaza in acest caz, si usor usor ii spui ca iti doresti sa ramai acolo, ca te simti foarte bine dar ca vii sa o vizitezi in Romania.
Ai stat vreodata macar 3 luni cu mama vitrega?
Sa vezi ca-ti doresti sa te intorci imediat la mama ta naturala, ca mama viterga te va pedepsii pentru orice nimic pe care surorile tale il fac, te va pune la munca, te va pune la invatat serios si nu cred ca va acceapta medii de 5 si 6 cum ai avut pana acum.
Mama mea vitregă este o persoană foarte înțelegătoare, de când sunt mică și-a dorit să locuiesc cu ei, nu-mi separe corect să spuneți așa ceva atunci când dvs. nici nu o cunoașteți.
Atunci fa mutarea!
Vorbeste cu parintii tai sa pleci dincolo.
Trebuie sa te întorci și sa discuți cu mama ta deschis, sa ii spui ca ai vrea sa îți schimbi un pic viata și viitorul și sa te muti.
Ideea e ca, trebuie sa fi sigura pe decizia ta, sa te înțelegi cu mama ta vitrega și tatăl tău sa înțeleagă nevoile tale. Daca nu, vei cădea din lac în put.