Daca taicatu te intelege spune-i ca vrei sa traiesti cu el, si daca te injura expiratii aia de pensionari trantestele si tu vorbe grele chiar daca te aude maicata, eu i-am zis lu bunicamea sa se duca in pul-a mea de fata cu taicameu la 22 de ani mi-a tras o palma peste fata si am plecat cu el certanduma pe drum spre casa, numai ca am ramas satisfacut ca i-am zis ce merita pentru ca a inceput sa faca urat ca dc vreau sa plec si mananc rahat dar a vazut ca nu sant chiar asa prost sa o suport
Buna, Cristi,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Daca nu mai poti trai asa muta-te cu tatal tau. Sau daca vrei o prietena incearca sa o impresionezi si cand e momentul POC first kiss.