Bre Constantine, asta nu e site de matrimoniale, si chiar daca ar fi, astfel de fete nu stau pe TPU.Crede-ma!
Te cred nu zic nu dar mi-e indiferent, este un site care se vorbeste de orice din cate am observat fie ce o fi
Ok,ai si tu dreptatea ta."Multe succesuri"!
Deci esti un taranbete care a invadat bucurestiul si acu nu l baga gagicile in sema k are fata de tractorist. din pacate chiar daca ai venit in buc tot taranoi esti
Limbajul tau spune totul
Taran parvenit cu par pe limba mars inapoi la coada vacii
Exista site-ul placere.ro care te-ar putea ajuta. Din pacate, nu sunt multe fete pe acolo, dar din moment ce ai incercat si aici, nu strica sa incerci si acolo...
Placere.ro este un site cu anunturi false.
Majoritatea nu sunt false. In plus, oamenii se mai razgandesc. Nu inteleg de ce ne-ai cerut ajutorul daca ai atitudinea asta...
Buna,
Nu am atitudinea asta am spus ce imi doresc, nu ca doresc alte site-uri de matrimoniale.
Multumesc de intelegere,
Buna,
Nu am atitudinea asta am spus ce imi doresc, nu ca doresc alte site-uri de matrimoniale.
Multumesc de intelegere,
De fapt, nu ai spus ce iti doresti. Ai dat niste coordonate ale unei eventuale partenere. Sau te asteptai sa primesti raspunsuri de genul " Eu! Eu! Eu!" sau "Am o prietena - exact cum ai descris!"?! Site-ul indicat de mine e mai mult decat potrivit, poti sa-ti gasesti exact ce iti place.