anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 26 de ani, sunt in Bucuresti ( de 7 ani, acum am si domiciliu ) si doresc sa cunosc o fata careia sa-i placa sa iasa in plimbari, sa fie fericita, spontana si de ce nu sa aiba o personalitate puternica. Stiu ca exista si poate cineva imi poate spune ce ar trebui sa fac, sau sa ma contacteze.
Vorbesc serios si sincer,

15 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Bre Constantine, asta nu e site de matrimoniale, si chiar daca ar fi, astfel de fete nu stau pe TPU.Crede-ma!

| MeConstantine a răspuns (pentru foxsilver):

Te cred nu zic nu dar mi-e indiferent, este un site care se vorbeste de orice din cate am observat happy fie ce o fi

| foxsilver a răspuns (pentru MeConstantine):

Ok,ai si tu dreptatea ta."Multe succesuri"!happy

| eurynomus a răspuns:

Deci esti un taranbete care a invadat bucurestiul si acu nu l baga gagicile in sema k are fata de tractorist. din pacate chiar daca ai venit in buc tot taranoi esti

| MeConstantine a răspuns (pentru eurynomus):

Limbajul tau spune totul happy

| eurynomus a răspuns (pentru MeConstantine):

Taran parvenit cu par pe limba mars inapoi la coada vacii laughing

| Pitzipoanca a răspuns:

Exista site-ul placere.ro care te-ar putea ajuta. Din pacate, nu sunt multe fete pe acolo, dar din moment ce ai incercat si aici, nu strica sa incerci si acolo...

| MeConstantine a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Placere.ro este un site cu anunturi false.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru MeConstantine):

Majoritatea nu sunt false. In plus, oamenii se mai razgandesc. Nu inteleg de ce ne-ai cerut ajutorul daca ai atitudinea asta...

Buna,
Nu am atitudinea asta am spus ce imi doresc, nu ca doresc alte site-uri de matrimoniale.
Multumesc de intelegere,

Buna,
Nu am atitudinea asta am spus ce imi doresc, nu ca doresc alte site-uri de matrimoniale.
Multumesc de intelegere,

| Pitzipoanca a răspuns (pentru MeConstantine):

De fapt, nu ai spus ce iti doresti. Ai dat niste coordonate ale unei eventuale partenere. Sau te asteptai sa primesti raspunsuri de genul " Eu! Eu! Eu!" sau "Am o prietena - exact cum ai descris!"?! Site-ul indicat de mine e mai mult decat potrivit, poti sa-ti gasesti exact ce iti place.

| DedeeAndreea a răspuns:

Pai,cred ca astfel de fete nu stau pe TPU.

Răspuns utilizator avertizat