anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, am 30 de ani as dori sa nu tratati urat sau sa radeti dar vreau sa va zic ca vorbesc cu o fata sau ma rog am vorbit de 7 luni de zile si in tot acest timp ea nu mi-a oferit nimic, in schimb eu totul ei. De la bani, cadouri, telefon etc. nici dragoste nu am facut ca nu a vrut, desi nu am insistat deloc pe asta. Am facut doua greseli majore 1. Vazand ca nu facem dragoste si ca nu ii pasa de mine am pus o poza cu ea pe un grup pe telegram ca sa cer informatii si a doua zi am primit un mesaj de la un tip care o cunoastea, a fost cu ea, stia tot de ea si mi-a zis tot ca face aia, aia si aia etc..Eu atunci am facut captura si i-am aratat, greseala mea cea mare nu trebuia, trebuia sa tin pentru mine. Ea s-a suparat si un timp de o sapt nu am mai vb deloc apoi i-am explicat si am inceput din nou sa vorbim. Vreau sa mentionez ca la momentul ala aveam ca relatie 3 luni, apoi usor, usor am vb, ieseam, mergeam la ea acasa si faceam totul pentru ea, dar ea tot nimic, apoi la nervi am injurat-o de morti, cedasem, s-a suparat si iar nu am mai vb. Aveam si o problema cu mama in spital si nu am mai rezistat, cand ea imi spunea ca nu mai vrea nimic cu nimeni si sa nu stau dupa ea, dupa care am inceput din nou sa vb pana in ziua de ieri 23.03. 2023, cand la fel dupa 2 sapt cand nu mai rasp la mesaje, nu mai suna, cand am vb cu ea la fel mi-a zis ca nu vrea nimic si ca nici nu va dori vreodata si m-am simtit umilit, folosit, iar mama era in coma in spital si de nervi am injurat-o iar de morti. Desi regret enorm si mi-am cerut scuze dupa prin mesaj, desi m-a blocat peste tot, o iubesc enorm si e tot ce imi doresc, credeti-ma eu nu sunt asa, am tinut si tin la ea mai mult ca la mama mea, chiar daca nu am facut dragoste, dar oare s-a razbunat pentru ca am pus poza aia acolo si ca am injurat-o prima data? A fost o razbunare sa ma distruga asa? Ca imi tot zicea ca m-a primit in casa ca a tinut la mine etc. dar doar ca i-am oferit totul bani, cadouri. Ce trebuie sa fac? Vreau sa fiu cu ea, o iubesc, poate trece peste o injuratura de morti, ea nu are morti, sunt in depresie, nu mai dorm de zile bune, ma gandesc enorm la ea si mi-a tot repetat ca sunt insistent, ca am facut o obsesie pentru ea si ca daca stia ca sunt asa nu mai dorea sa ma cunoasca, dar de ce a acceptat tot ce i-am dat atunci daca stia ca nu o sa fie cu mine? De nervi i-am cerut si telefonul, atunci nu o sa ii iau nimic, inapoi cat timp sa astept pana sa o caut din nou si ce trebuie sa fac? Mu sunt asa dar si ea daca imi zicea macar ca in viitor o sa doreasca eu nu mai faceam asta si o injuram, dar dupa cate am facut pentru ea, ea sa zica ca nu mai vrea nimic si nici nu va dori, am cedat psihic si am injurat-o. Am scris mult si scuze daca am facut greseli de ortografie, dar va rog am nevoie de sfaturi si mai ales care ati trecut prin asta fie femei, fie barbati si daca ati reusit sa o recuceriti persoana respectiva dupa o injuratura. Sa nu radeti dar nici nu va imaginati ce este in sufletul meu.

18 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este o profitoare i-a placut sa i faci cadouri dar ea nu vrea nimic de la tine din punct de vedere sexual, ea are pe altul sau pe altii iar tie i ti maninca banii si nervii, de ce nu pui punct cu ea? Vezi ca profită de tine gata, rupe relatia si cauta ti pe altcineva, dragoste cu sila nu se poate, numai sta cu ea ca intrii in depresie, da o in colo de profitoare, sunt destule fete/femei pe lumea asta, nu este ea unica, ce varste aveti voi tu si ea? Sanatate mamei tale.

| RAY a răspuns:

Nici macar sex nu ti a oferit?

| Emy52 a răspuns (pentru RAY):

"Nici măcar"
Doamne ferește, cum adică? Adică e cel mai ușor și normal lucru din lume? Nu zic că fata nu are și ea o vină, dar asta din câte știu eu nu faci cu oricine, oricând, oriunde, doar pentru un cadou sau pentru că îți spune că te iubește

| RAY a răspuns (pentru Emy52):

Daca va vreti virgine ramaneti singure

| Violleta2022 a răspuns:

Iarta-ma dar esti un vierme de om, care nu meriti nici macar un scuipat, dupa un asemenea comportamnet.
Si te mai miri de ce nu se uita nici o fata la tine, la 30 de ani...halal educatie si comporatment de gunoi!

| Freya1 a răspuns:

În primul rand ar trebuis a gândești ca un om de 30 de ani, nu ca un copil de 14.

Bun.Ideea e ca tu de fel cred ca ești singuratic și nu prea ai succes la fete din cauza faptului ca ești fixat pe o relatie,sau iti creezi fixuri pe anumite persoane și devi disperat (scuze modul direct de a spune). Ceia ce pe fete le cam sperie un pic.
Acum, nu zic ca asta o fi vreo usa de biserica, dar se prea poate sa nu fi avansat foarte mult cu tine și pentru ca nu ii inspirat încrederea și starea aia de "merita" sau "e un ok ok de care nu trebuie sa îmi fac griji".
Iar legat de cadouri, nici nu e frumos sa refuzi și în fond, a fost dorinta ta de a i le oferi.De aceia am și spus sa gândești ca la 30 de ani, nu ca la 14.
Cel mai probabil e cu ceva ani mai mica decât tine și te-ai gândit ca dandu-i cadouri sau bani se va culca cu tine.Eh,atunci ea ce impresie sa își mai facă după asta si dupa faptul ca ai postat peste tot poza cu ea fiind sigur dinainte ca e c...va s-o ca cineva o știe?

Fi serios, treci peste, nu mai speria fata și încearcă sa te analizezi un pic pe tine, sa vorbești cu cineva ce sa te îndrume și sa iti spună ce ii pare greșit la tine și mai ales sa cauți o fata după tine.

| sofisis a răspuns:

30? La 30 de ani tu nu vezi ca femeia e toxica si ca te joaca cum vrea ea? Chiar e cazul sa vina cineva din afara sa iti spuna ca te tine de papitoi?

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Ok, m-am impacat vreau sa fie sters definitiv acest mesaj numai vreau sa apara aici, te rog ma poti ajuta sa l sterg acest mesaj definitiv

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Te-ai impacat cu ea?

| anonim3247 a răspuns:

Mai bine nu o mai cauți deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Citesc asta și ma bucur de ce am ales sa rămân singur ( la 32 ani ai mei). Investesc în piese pentru bicicleta, merg pe bicicletă prin județ de unul singur, pana anul trecut umblam și prin tara cu bicicleta de unul singur dar am renunțat. Merg și pe jos când nu am chef de bicicleta, dar tot de unul singur. Si crede-ma, cunosc senzația pe care o trăiești tu. Dar 7 luni este o perioada destul de mare și păcat ca în tot acest timp nu ti-ai dat seama cu cine ai de-a face.
Eu în urma cu 10 ani am vorbit cu o fata, ea era din Bacău eu din Brașov. Am pus botul la ea ( ca și arata bine, de altfel). Făceam planuri ca țiganii, voia sa vina la mine în oraș sa "ne căsătorim", voia copii cu mine si WTF. Eram atât de confuz în tot ce se întâmpla și ma întrebam ca "oare chiar vorbește pe bune?"

Am tot vorbit cu ea la telefon, pe internet, pana au început cu mesaje fel și fel de indivizi mai mari și ca mine la vârstă ( ea avea 18 ani pe atunci) si cumva s-a aflat despre noi. În mesaje zicea sa las fata în pace pentru ca ea a fost iubita lor, ca au făcut" dragoste", ca eu nu sunt de ea. La început ziceam "oameni invidioși", cine știe. Dar problema ca știau multe detalii despre ea, mai târziu am primit și poze cu ei împreună, chiar si nud. straight face

Fetei i-am dat instantaneu cu flit când am conștientizat ca nu era nici chiar usa de biserica și cauta sa vina la Brașov pentru ca aici nu o cunoștea nimeni si se putea da in spectacol mai mult. Pui botul la ceva, zici că-i marfa proaspătă, dar e proaspătă lăsată de altul. Eu nu am stat sa investesc în fundul ei pentru ca într-o luna și jumătate nu i-am mai răspuns deși a insistat mult cu apeluri și mesaje la care eu nu am dat curs.

Femeile, prin comportamentul lor, ne baga în depresie. Si nu este mai bine când stai departe de ele? Adică fără prea multe implicări emoționale. Tu ai pus suflet, iar ea s-a folosit de tine. Acum tot tu ai căzut de bleg pentru ca ai pus suflet, iar ea nu da doi bani pe tine.
Sa iti fie învățătură de minte. Data viitoare sa știi unde sa nu mai greșești.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bine vezi de una de acolo de la tine

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Sunt figurante, aere de 2 lei. Prefer sa mor singur.

| dolceromania a răspuns:

Ai făcut o obsesie pentru acea fata, care te manipulează, poate ați place sa fii manipulat, chinuit de tot încerci să fii cu aceasta fata care nu ți-a oferit decât suferință. Trage o linie în viața ta, pune familia ta pe primul loc.

| Dandiiiiiiii a răspuns:

Esti sigur ca tipul a zis adevarul?
Daca fata "face aia si aia" iar tu ai platit-o ca pe o curba, ti-ar fi facut si tie.
Unii mint ca sa se razbune tocmai pentru ca nu au avut o fata. Altii, niste jegosi fara iubite, mint ca sa se laude ca au facut si ei ceva.
Sa-ti povestesc din experienta mea. M-am mutat la alt loc demunca. Acolo, femeile tinere si geloase discutau: daca e singura, atentie sa nu puna ochii pe barbatii nostri. Alta a dus vorba mai departe cum a inteles sau a vrut sa-si dea importanta: e curba, se uita dupa barbati. Si tot asa, din exagerare in exagerare, pana mi-a spus si mie cineva ce se discuta, in mintile lor proaste ajunsesem sa despart doua familii. Iar mie imi trebuie sex, exact cat iti trebuie tie sare in ochi!
Daca s-a suparat si nu te mai vrea, da-i pace. Ca mai rau faci.

| MironMihaela a răspuns:

Ai facut o obsesie pt.ea.Elibereaz.o..si elibereaza.te. Dupa ani de relatie, poate fi mai rau de atat..agresivitate fizica, nu numai verbala...

| unknownnn a răspuns:

Cu banii cheltuiți pe cadouri and so on, mai bine mergeai la terapie. Consider că într-adevăr ai nevoie. E trist să ajungi la 30 de ani să ai mentalitatea asta și problemele astea, care sunt într-adevăr evidente.

Nu a fost ok faptul că a acceptat tot ce i-ai oferit, dar e complet de înțeles de ce nu mai vrea să aibă legătură cu tine. Mie mi se pare creepy numa când citesc.
Și comentariile la întrebarea asta reflectă exact motivul pentru care site-ul ăsta n-o să avanseze niciodată.

| Annasicamy a răspuns:

Sa fiu sinceră eu cred că fata a profitat un pic, i-am plăcut când i-ai făcut cadouri.tu, tot ai insistat cu relațiile intime, acest lucru vine de la sine din dragoste iar daca ea nu simte acest lucru, crezi că o va face din obligație? Ai 30 de ani gândește-te la tot ce ai făcut pentru ea iar ea nu ți-a arătat că ar vrea ceva serios, nu vreau sa te descurajeze dar asta e adevărul iar daca insiști devii mult mai penibil decât crezi in ochii ei, las-o mai moale, nu mai fii așa insistent după ea, daca o sa vrea ceva serios o să te caute și ea, încearcă să mai cauți o fata, și după suflet numai pune așa repede la suflet