Este o profitoare i-a placut sa i faci cadouri dar ea nu vrea nimic de la tine din punct de vedere sexual, ea are pe altul sau pe altii iar tie i ti maninca banii si nervii, de ce nu pui punct cu ea? Vezi ca profită de tine gata, rupe relatia si cauta ti pe altcineva, dragoste cu sila nu se poate, numai sta cu ea ca intrii in depresie, da o in colo de profitoare, sunt destule fete/femei pe lumea asta, nu este ea unica, ce varste aveti voi tu si ea? Sanatate mamei tale.
Iarta-ma dar esti un vierme de om, care nu meriti nici macar un scuipat, dupa un asemenea comportamnet.
Si te mai miri de ce nu se uita nici o fata la tine, la 30 de ani...halal educatie si comporatment de gunoi!
În primul rand ar trebuis a gândești ca un om de 30 de ani, nu ca un copil de 14.
Bun.Ideea e ca tu de fel cred ca ești singuratic și nu prea ai succes la fete din cauza faptului ca ești fixat pe o relatie,sau iti creezi fixuri pe anumite persoane și devi disperat (scuze modul direct de a spune). Ceia ce pe fete le cam sperie un pic.
Acum, nu zic ca asta o fi vreo usa de biserica, dar se prea poate sa nu fi avansat foarte mult cu tine și pentru ca nu ii inspirat încrederea și starea aia de "merita" sau "e un ok ok de care nu trebuie sa îmi fac griji".
Iar legat de cadouri, nici nu e frumos sa refuzi și în fond, a fost dorinta ta de a i le oferi.De aceia am și spus sa gândești ca la 30 de ani, nu ca la 14.
Cel mai probabil e cu ceva ani mai mica decât tine și te-ai gândit ca dandu-i cadouri sau bani se va culca cu tine.Eh,atunci ea ce impresie sa își mai facă după asta si dupa faptul ca ai postat peste tot poza cu ea fiind sigur dinainte ca e c...va s-o ca cineva o știe?
Fi serios, treci peste, nu mai speria fata și încearcă sa te analizezi un pic pe tine, sa vorbești cu cineva ce sa te îndrume și sa iti spună ce ii pare greșit la tine și mai ales sa cauți o fata după tine.
30? La 30 de ani tu nu vezi ca femeia e toxica si ca te joaca cum vrea ea? Chiar e cazul sa vina cineva din afara sa iti spuna ca te tine de papitoi?
Ok, m-am impacat vreau sa fie sters definitiv acest mesaj numai vreau sa apara aici, te rog ma poti ajuta sa l sterg acest mesaj definitiv
Te-ai impacat cu ea?
Citesc asta și ma bucur de ce am ales sa rămân singur ( la 32 ani ai mei). Investesc în piese pentru bicicleta, merg pe bicicletă prin județ de unul singur, pana anul trecut umblam și prin tara cu bicicleta de unul singur dar am renunțat. Merg și pe jos când nu am chef de bicicleta, dar tot de unul singur. Si crede-ma, cunosc senzația pe care o trăiești tu. Dar 7 luni este o perioada destul de mare și păcat ca în tot acest timp nu ti-ai dat seama cu cine ai de-a face.
Eu în urma cu 10 ani am vorbit cu o fata, ea era din Bacău eu din Brașov. Am pus botul la ea ( ca și arata bine, de altfel). Făceam planuri ca țiganii, voia sa vina la mine în oraș sa "ne căsătorim", voia copii cu mine si WTF. Eram atât de confuz în tot ce se întâmpla și ma întrebam ca "oare chiar vorbește pe bune?"
Am tot vorbit cu ea la telefon, pe internet, pana au început cu mesaje fel și fel de indivizi mai mari și ca mine la vârstă ( ea avea 18 ani pe atunci) si cumva s-a aflat despre noi. În mesaje zicea sa las fata în pace pentru ca ea a fost iubita lor, ca au făcut" dragoste", ca eu nu sunt de ea. La început ziceam "oameni invidioși", cine știe. Dar problema ca știau multe detalii despre ea, mai târziu am primit și poze cu ei împreună, chiar si nud.
Fetei i-am dat instantaneu cu flit când am conștientizat ca nu era nici chiar usa de biserica și cauta sa vina la Brașov pentru ca aici nu o cunoștea nimeni si se putea da in spectacol mai mult. Pui botul la ceva, zici că-i marfa proaspătă, dar e proaspătă lăsată de altul. Eu nu am stat sa investesc în fundul ei pentru ca într-o luna și jumătate nu i-am mai răspuns deși a insistat mult cu apeluri și mesaje la care eu nu am dat curs.
Femeile, prin comportamentul lor, ne baga în depresie. Si nu este mai bine când stai departe de ele? Adică fără prea multe implicări emoționale. Tu ai pus suflet, iar ea s-a folosit de tine. Acum tot tu ai căzut de bleg pentru ca ai pus suflet, iar ea nu da doi bani pe tine.
Sa iti fie învățătură de minte. Data viitoare sa știi unde sa nu mai greșești.
Mai bine vezi de una de acolo de la tine
Sunt figurante, aere de 2 lei. Prefer sa mor singur.
Ai făcut o obsesie pentru acea fata, care te manipulează, poate ați place sa fii manipulat, chinuit de tot încerci să fii cu aceasta fata care nu ți-a oferit decât suferință. Trage o linie în viața ta, pune familia ta pe primul loc.
Esti sigur ca tipul a zis adevarul?
Daca fata "face aia si aia" iar tu ai platit-o ca pe o curba, ti-ar fi facut si tie.
Unii mint ca sa se razbune tocmai pentru ca nu au avut o fata. Altii, niste jegosi fara iubite, mint ca sa se laude ca au facut si ei ceva.
Sa-ti povestesc din experienta mea. M-am mutat la alt loc demunca. Acolo, femeile tinere si geloase discutau: daca e singura, atentie sa nu puna ochii pe barbatii nostri. Alta a dus vorba mai departe cum a inteles sau a vrut sa-si dea importanta: e curba, se uita dupa barbati. Si tot asa, din exagerare in exagerare, pana mi-a spus si mie cineva ce se discuta, in mintile lor proaste ajunsesem sa despart doua familii. Iar mie imi trebuie sex, exact cat iti trebuie tie sare in ochi!
Daca s-a suparat si nu te mai vrea, da-i pace. Ca mai rau faci.
Ai facut o obsesie pt.ea.Elibereaz.o..si elibereaza.te. Dupa ani de relatie, poate fi mai rau de atat..agresivitate fizica, nu numai verbala...
Cu banii cheltuiți pe cadouri and so on, mai bine mergeai la terapie. Consider că într-adevăr ai nevoie. E trist să ajungi la 30 de ani să ai mentalitatea asta și problemele astea, care sunt într-adevăr evidente.
Nu a fost ok faptul că a acceptat tot ce i-ai oferit, dar e complet de înțeles de ce nu mai vrea să aibă legătură cu tine. Mie mi se pare creepy numa când citesc.
Și comentariile la întrebarea asta reflectă exact motivul pentru care site-ul ăsta n-o să avanseze niciodată.
Sa fiu sinceră eu cred că fata a profitat un pic, i-am plăcut când i-ai făcut cadouri.tu, tot ai insistat cu relațiile intime, acest lucru vine de la sine din dragoste iar daca ea nu simte acest lucru, crezi că o va face din obligație? Ai 30 de ani gândește-te la tot ce ai făcut pentru ea iar ea nu ți-a arătat că ar vrea ceva serios, nu vreau sa te descurajeze dar asta e adevărul iar daca insiști devii mult mai penibil decât crezi in ochii ei, las-o mai moale, nu mai fii așa insistent după ea, daca o sa vrea ceva serios o să te caute și ea, încearcă să mai cauți o fata, și după suflet numai pune așa repede la suflet