| Neamtu20 a întrebat:

am asa o problema, locuiesc cu sotia si socra intr-un apartament de 3 odai. Apartamentul e al sotiei, soacra e pensionara si sta doar acasa, uneori mai face cate ceva de mancare. Problema - soacra bea ca o scroafa si se comporta urat, bea 1 saptamana si ulterior 3 zile pauza, sau bea 5 zile si pe urma 10 zile pauza. Mereu e scandal.
Ce sa fac? Sotia se enerveaza mereu, de mutat nu dorim sa cheltuim bani pentru chirie.

48 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Pai ii da-ti de ales, ori se indreapta, ori la azil, nu vreau sa fiu rautacios, da e mama sotiei tale, soacra ta.Decizia ar trebui sa vina din partea sotiei tale.Tu doar ii spui, nu se mai poate, nu o pui sa aleaga intre tine si masa. Ii spui doar ca numai suporti, trebuie sa faca ceva,ori sa isi convinga mama sa se potoleasca, pori sa o duca la clinica de dezintoxicare, ori daca nu azil, dar astea sa vina din partea sotiei, nu din partea ta, ca s-ar putea sa te trezesti cu 2 vipere in casa,una mama la vipera,una vipera mai tinerica, mai facem si haz de necaz(aici nu prea e cazu)dar ma intelegi, eu asa as face, as discuta prima data cu sotia, si ea sa discute cu scroafa, pardon mama soacra.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu exista nicio solutie mai buna decat mutatul. Locuitul cu parintii e cea mai periculoasa treaba pentru o relatie

| Freya1 a răspuns:

Daca nu merge cu vorba buna ascundeti bautura, sau vorbeste cu sotia sa o speriati ca o duceti la azil sau dezintoxicare.

| Freya1 a răspuns (pentru Neamtu20):

Dar de ce aveti scandal? Ce va reprosaza? Sau cine incepe cearta?

| sofisis a răspuns:

Sincer, eu daca as fi in locul tau as pune sotia sa aleaga intre mine si ma-sa. Nu sunt eu obligata sa stau in casa cu betivi sau betive. Daca ei asa ii place, in mocirla, sa stea acolo cu ma-sa si sa isi bea amandoua mintile eventual.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mutați-vă, locuitul cu părinții a stricat multe căsnicii. Sunteți tineri, aveți nevoie și voi de intimitate etc.

| Emma30555 a răspuns:

Nu o mai baga în seama. Ignorati o, sau vindeți și luati doua garsoniere cum s-a mai zis, sau unul cu doua camere și garsoniera. Sau dacă are vreo casa la tara ceva, sau alți copii sa se mute eventual în alta parte dacă are unde

| ywar a răspuns:

E buna asta. bea ca o scroafa. happy
Ce sa spun decat ca tinerii trebuie sa-si faca cuibul lor, oricare ar fi situatia buna/rea.
Asa e in firea lucrurilor.

| ywar a răspuns (pentru Neamtu20):

Din pacate, in astfel de cazuri trebuie sa rupi coada pisicii in doua si sa lasi ceva, pentru a primi altceva. Gandeste-te bine la ce renunti si ce poti primi in schimb.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Voi vreti si cu dansa-n transa si cu sufletu-n rai ori asa ceva nu se poate.

| flixbuster a răspuns:

Schimbati apartament cu 3 camere pe doua garsoniere - scroafa intr-o garsoniera, voi in alta. Veti avea mai putin loc dar mai multa liniste - ca nu le poti avea pe toate in viata.

| flixbuster a răspuns (pentru Neamtu20):

Daca te tenteaza ideea, plusez: pe a ei o puteti cumpara in alta localitate sau macar in celalalt capat al orasului (poate reusiti sa o cumparati si mai ieftin asa). Ca daca stati aproape s-ar putea sa va viziteze des. Depinde mult si de sotie, ce vrea ea - ca ale ei sunt si casa si mama (dar si sotul). Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi e apartamentul soției obținut cum? laughing

cel mai groaznic lucru e să stai cu părinții / chiar și un singur părinte, mutați-vă sau suportați

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haolo, dar cum dai ca surdul în mașina de cusut? Intră soacra peste voi când vrei să bagi tractorul în gard? Un șut în poponeață soacrei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Neamtu20):

Am scris, nu am vorbit. Deci, nu am cum să tac?

Vaaaai, cât m-ai rănit cu acea replică mirobolantă?

| flixbuster a răspuns (pentru anonim_4396):

Suferi de sindromul NF?

Amuzant mic ce ești.
"?"

Ia să ai

| anonim_4396 a răspuns (pentru flixbuster):

Mrr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

? locuiesti cu soacra? ce cosmar...ori se muta soacra ori va mutati voi. E la mintea cocosului.

Pari a fi prizonierul unei casatorii nefericite.

| GirlOnline81 a răspuns:

Vânzarea unei locuințe nu se întâmpla de pe o zi pe alta. Pana atunci, eu ți-as propune s-o muți pe soacra intr-o garsoniera. Probabil c-o sa iesi in pierdere (financiar vorbind), dar punând la socoteala liniștea, care pana la urma e cea mai importantă, și teroarea psihică pe care trebuie s-o suporti, eu zic ca merita efortul material depus.

| Gaby212 a răspuns:

Pot sa intreb ce *** mea cauti tu in casa muierii?! In mod normal dupa ce te insori cu aia fraiera de te-a acceptat, o iei frumos la tine acasa si nu mai ai probleme cu babe alcoolice. Aia batrana poate sa bea cat vrea ea acolo, nu vii tu mare boltar si te pui boss peste toate

| Gaby212 a răspuns:

Pari baiat inteligent, asa ca hai sa iti dau un sfat: ascunde-i banii. Pe toti! Scoate o placa de parchet si baga-ti banii acolo, acopera cu un covor si o sa stea baba fara bautura de o sa-i cada ****

| Gaby212 a răspuns:

Ghinion,nu-s din breasla tawinking

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Pai apartamentul e al sotiei tale, nu al soacrei. Asa ca daca amandoi doriti asta ati putea sa o dati afara.

Niste solutii mai putin drastice ar fi casa de batrani sau sa o duceti la un centru de reabilitare & adictie unde ar putea fi ajutata sa scape de aceasta dependenta.

| Jasminnemarie a răspuns:

Închiriază niște testicule dacă pentru liniștea familiei tale n-ai bani, poate asa înveți sa te comporți ca un bărbat și sa înțelegi ca uneori mai trebuie făcute și sacrificii. happy
Numai bine!