| Neamtu20 a întrebat:

am asa o problema, locuiesc cu sotia si socra intr-un apartament de 3 odai. Apartamentul e al sotiei, soacra e pensionara si sta doar acasa, uneori mai face cate ceva de mancare. Problema - soacra bea ca o scroafa si se comporta urat, bea 1 saptamana si ulterior 3 zile pauza, sau bea 5 zile si pe urma 10 zile pauza. Mereu e scandal.
Ce sa fac? Sotia se enerveaza mereu, de mutat nu dorim sa cheltuim bani pentru chirie.

48 răspunsuri:
| GirlOnline81 a răspuns:

Vânzarea unei locuințe nu se întâmpla de pe o zi pe alta. Pana atunci, eu ți-as propune s-o muți pe soacra intr-o garsoniera. Probabil c-o sa iesi in pierdere (financiar vorbind), dar punând la socoteala liniștea, care pana la urma e cea mai importantă, și teroarea psihică pe care trebuie s-o suporti, eu zic ca merita efortul material depus.

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Sincer, eu daca as fi in locul tau as pune sotia sa aleaga intre mine si ma-sa. Nu sunt eu obligata sa stau in casa cu betivi sau betive. Daca ei asa ii place, in mocirla, sa stea acolo cu ma-sa si sa isi bea amandoua mintile eventual.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Voi vreti si cu dansa-n transa si cu sufletu-n rai ori asa ceva nu se poate.

| Gaby212 a răspuns:

Pot sa intreb ce *** mea cauti tu in casa muierii?! In mod normal dupa ce te insori cu aia fraiera de te-a acceptat, o iei frumos la tine acasa si nu mai ai probleme cu babe alcoolice. Aia batrana poate sa bea cat vrea ea acolo, nu vii tu mare boltar si te pui boss peste toate

| Gaby212 a răspuns:

Pari baiat inteligent, asa ca hai sa iti dau un sfat: ascunde-i banii. Pe toti! Scoate o placa de parchet si baga-ti banii acolo, acopera cu un covor si o sa stea baba fara bautura de o sa-i cada ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Neamtu20):

Amuzant mic ce ești.
"?"

Ia să ai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru flixbuster):

Mrr

| Gaby212 a răspuns:

Ghinion,nu-s din breasla tawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

? locuiesti cu soacra? ce cosmar...ori se muta soacra ori va mutati voi. E la mintea cocosului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Neamtu20):

Pari a fi prizonierul unei casatorii nefericite.

| Jasminnemarie a răspuns:

Închiriază niște testicule dacă pentru liniștea familiei tale n-ai bani, poate asa înveți sa te comporți ca un bărbat și sa înțelegi ca uneori mai trebuie făcute și sacrificii. happy
Numai bine!