| Ovatopu a întrebat:

Bună ziua,
Am doi băieți de 7 respectiv 3 ani cu care în ultimii 2 ani am stat foarte puțin timp împreună deoarece sunt mai mereu plecat la munca în Olanda.
Ei locuiesc cu soția în România.
În ultimul timp m-am gândit mult iar dat fiind faptul
ca momentan va mai trebui sa stau plecat departe de casa am decis sa aduc copiii și familia aici im următoarele luni.
Cel mare este în clasa 1 iar cel mic la gradinita.
Ma întreb ce impact va avea asupra copiilor dat fiind faptul ca trebuie sa schimbe scoala/gradinita, mediul în care trăiesc momentan.
Sunt puțin indecis, imi doresc sa ii am aproape dar nici nu vreau ca aceasta schimbare sa ii afecteze prea mult.
Sincer nu am planuri ca în viitor sa ma stabilesc în aceasta tare, locuitul aici este doar ceva permanent.
Mulțumesc

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Atâta timp cât familia e întregita și fericita, cred ca și copii vor fi la fel și se vor adapta mai repede de cât crezi.
Eu nu încurajez separarea familiei pentru ca este mai greu decât orce.

| haileewatson a răspuns:

Sunt mici, se vor adapta rapid. Cand se vor juca cu alti copii o sa se uite ca sunt intr-o tara diferita

| doctorandus a răspuns:

Dom'le, nu se stie: depinde in ce fel de anturaj ajung. Poate ajung sa vanda droguri, iar asta nu cred ca-ti doresti pentru ei. Sau poate ajung oameni la casa lor. Asta nu se poate sti dinainte: in Olanda exista atat oameni de treaba cat si pleava.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexhere4help a răspuns:

Eu personal iti recomand sa faci tot ce îți stă în putință să stai acasa in românia cu copii si mai ales sa stai si tu lângă ei, sa ii duci la biserica in fiecare duminica, asta cred ca ar fi ce-a mai bună chestie ce o poti face pentru un copil din punctul meu de vedere! Succes!