| Adriana45 a întrebat:

Bună ziua,
Am nevoie de răspunsurile voastre în situația mea.
Am făcut doua teste de sarcina Barza cu determinarea săptămânii și ambele au ieșit pozitive. Totuși, după primul test de sarcina am făcut o analiza de sânge Beta Hcg și a ieșit neinsarcinata. Analiza respectiva a fost făcută la cinci săptămâni de presupusa sarcina. Am simptome de sarcina: temperatura bazala crescuta de 25 de zile, exact ca în sarcina, balonare, acnee, modificări la nivelul sânilor. Săptămâna viitoare merg la medic pentru o ecografie. Întrebarea mea este: sunt sau nu insarcinata? Analiza beta hcg poate avea erori? Testele de sarcina barza sunt clar pozitive și respecta toate bazele de corectitudine în efectuare. Va mulțumesc și va doresc o zi frumoasa!

Răspuns Câştigător
| Bdggwgcdacwhbegysgvg a răspuns:

Buna ziua stiu eu o persoana care va poate ajuta acesta este numele lui de utilizator corbulalbrosu ii scrieti si va ajuta cu mare drag, multa sanatate

| Adriana45 explică (pentru Bdggwgcdacwhbegysgvg):

Va mulțumesc din suflet pentru răspuns! Va doresc multa sănătate și toate cele bune, de asemenea! Duminica frumoasa!

| Bdggwgcdacwhbegysgvg a răspuns (pentru Adriana45):

Cu mare drag, duminică frumoasa si dumneavoastra

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa fie cu noroc!
Sper din toata inima sa fii insarcinata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la doctor si vei afla acolo, nu avem noi de unde sa stim. Ce varsta ai?

| Adriana45 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc pentru răspuns. Am 39 de ani și ne dorim un copil de șapte ani. Cred ca în sfârșit s- a produs minunea. Aștept confirmarea sau infirmarea medicului. O seara buna!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Adriana45):

Multa sanatate si o zi frumoasa

| MissCherry a răspuns:

E posibil sa fi avut o sarcina care s-a oprit din dezvoltare.