| alexandraalis a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru. De ceva timp partenerul meu, nu se mai comporta ca inainte. Tot timpul admira alte femei si isi manifesta admiratia atunci cand este cu mine. Intr-o zi mi-a aratat o femeie foarte frumoasa cu un corp frumos, dintr-un videoclip si mi-a zis: "Ce femeie frumoasa, iti vine sa bati partenera pentru ea" si uite cum danseaza, nu ca tine. M-am suparat foarte tare si nu pentru ca admirat-o (mi-a placut si mie de ea), ci pentru cuvintele pe catre m-i le-a zis. Nu mai este "atent" cu mine asa cum era inainte. Desi, sunt o femeie draguta, care aduce tot tipul ceva nou in relatie, sunt ingrijita, uneori sexy. Dar, m-am ingrasat cu 3-4 kg de cand l-am cunoscut si asta din cauza lui pentru ca insista sa mananc cu el la ore nepotrivite, dar acum am zis gata, vreau sa slabesc si chiar am slabit 1kg intr-o saptamana, chiar daca se supara ca nu mai mananc cu el. Daca m-a imbrac in oras cu un pantalon mulat, o fusta scurta sau o bluza cu decolteu imi spune ca nu imi sta bine, (desi sunt admirata pe strada), ca nu se mai poarta, ca vreau sa-mi caut alt barbat. Imi spune ca ma iubeste, nu stiu ce sa mai cred. Mi-a zis ca el nu este tandru, nu ii place sa-si manifeste dragostea, ca asa a fost la inceput, dar il plictisesc toate astea. Dupa ce i-am zis ca imi doresc afectiunea lui, ca vreau sa-mi arate ca ma iubeste, ca voi cauta toate astea la un alt barbat, el s-a schimbat a devenit un om tandru, iubitor. Nu il mai inteleg.

Răspuns Câştigător
| Aditzu a răspuns:

Deci cum vad eu lucrurile : pentru el tu esti o 'bunaciune' si nu vrea sa te piarda nici pe tine dar nici sa fie numai si numai cu tine. chestia cu "nu imi place sa mi manifest dragostea" e o aberatie, crede-ma. eu zic sa il lasi pana nu iti raneste sentimentele. ori te iubeste cu adevarat ori ce face. happy bft.

6 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Cred ca e cazul incet-incet sa-i dai papucii.

| alexandraalis explică (pentru sabin89):

Dar, este sotul meu.

| sabin89 a răspuns (pentru alexandraalis):

Scuze, am crezut ca e vorba de o relatie sporadica, specifica adolescentilor.

| ღLiFeHaSMeAiNgღ a răspuns:

A vrut, probabil, sa te puna la incercare...sa vada daca esti geloasa.

| LittleLiar a răspuns:

A gresit atat de mult cel ce a spus ca "femeile nu pot fi intelese", cand e exact opusul. Pe barbati cine ii mai intelege? Ceva in gen e si relatia mea. Am un an si patru luni cu un tip. In primele 6 luni era totul ok intre noi, dar dupa au inceput certuri, gelozii si mai mult de atat. Pot spune ca majoritatea certurilor au avut la baza "tinuta mea." El considera ca ma imbrac mult prea sexy, sau poate putin vulgar, ma rog din opinia lui, putin mai mult. Mereu cand ma faceam mai frumoasa pentru el, imi aranjam parul, imi luam colanti, tocuri, sincer ma asteptam la o alta reactie din partea lui. Ma asteptam sa fie mandru cu ce are langa el, dar in schimb nu a fost deloc asa. El intoarce capul dupa toate care arata bine, bineinteles, le admira, si imi spune fraze gen "ce buna ii aia" sau "vai ce bine arata". Dar in schimb cand ma vede pe mine imbracata ca ele, ori imi ascunde decolteul, ma trimite sa ma schimb, sau incepem sa ne certam. Mereu imi scoate ochii cu fraze de genu "ma enervez cand se uita altii la tine", "sigur te intalnesti si cu altcineva dupa", sau "esti imbracata ca o...". Complimente aud mult prea rar. In fine, tu ar trebui sa ii impui dorinta ta de vestimentatie, sa incerci sa ii explici ca acesta este stilul tau, si sa ii oferi replica "cum m-ai luat asa ma ai". Si cam atat. Succes, la mine a cam inceput sa functioneze, ca sa zic asa!

| bibicu1990 a răspuns:

Iti da de inteles ca nu te mai vrea