anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, am nevoie de un sfat sau de ceea ce sa fac, deci trec printr-o despărțire de mai bine de 1 an jumatate in care nu ne-am inteles dar mereu am incercat sa ne intelegem, si intr-o zi am zis sa pun stop crezand ca imi va fi mai bine dar mai bine incercam sa rezolv ceva, din iunie anul acesta adica de 8 luni incerc sa dau de ea sa putem avea contact si asa(doar block am primit,refuzuri, ignorari, contul ei se ridica pe zi ce trece la followersi etc), NU AM INSELAT NICIUNI! doar nu ne am inteles. Ea cred ca a trecut peste, eu pana Luni am incercat tot ce am putut eu, m-am rugat, ma rog in continuare dar intr-un final mi-a spus ca Gata si ca apreciaza ca am incercat atat. Eu asta asteptam sa imi spuna un gata, oarecum ma simt mai bine dar pur si simplu am nevoie sa vorbesc cu cineva si nu am pe nimeni, nu stiu cum sa trec peste si timpul nu am cu ce sa l ocup ca am niste probleme. Un sfat daca de poate?

2 răspunsuri:
| I0NUTA a răspuns:

Sunteti incompatibili si din acest motiv nu v-ati inteles si ati ajuns la despartire. A fost o relatie toxica. Pentru ca o relatie sa functioneze, este nevoie de amandoi.
La voi nu a fost sa fie. Ce este menit sa se intample, se va intampla, indiferent de circumstante.
Cand vei ajunge sa treci de tot peste aceasta despartire, poti incepe o noua relatie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pai de ce nu v-ati inteles?
Ce ai invatat din toata treaba asta? Unde ai gresit si ce trebuie sa remediezi la tine, ca relatiile tale sa functioneze pe viitor?