anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Ziua! Am nevoie URGENT de ajutor. Am o fetita, care isi doreste de cand era mica un papagal Gri African Jako/Yako pui. As vrea sa il fac cadou de Craciun, numai ca nu-mi permit mai mult de 200 sau maximum 250 Eur. Nr meu de telefon este: 0730430385.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Draga Mihaela, toti ne dorim lucruri la care nu ne putem permite, dar asta nu inseamna ca ne sacrificam viata, sau cersim ca sa obtinem cu tot pretul aceste lucruri ravnite din moft sau rasfat.
Asi fi inteles daca copilul tau avea nevoie de medicatie, de mancare, de hainute groase, sau cine stie ce carut ortopedic, dar sa ceri bani ca sa-ti rasfeti copilul, nu mi se pare normal.
Daca ti-ai invata copilul de la varsta fragede ce sa pretuiasca, sunt convinsa ca nu si-ar dori pasari exotice, ci sa daruiasca unui copil infrigurat niste manusi, ori o caciulita groasa, sau poate o hainuta mai veche de-a ei, sau ceva dulce... aveti cumva habar cati copii nu au ce manca zi de zi?
Oare de ce acesti copii nu vin sa ceara aici?
Pentru ca au atat de mult bun simt, incat se multumesc doar cu ce primesc din mila celor care au cu adevarat suflet.
Sincer, ar trebui sa-fi rusine sa apelezi la mila oamenilor cu donatii, ca sa-ti rasfatam copilul.
Daca-ti prisosesc cei 200 euro, cumpara daruri modeste, ia-ti copila de manuta si mergeti impreuna la o Casa de Copii sa daruiti acele cadouri, asa iti vei invata si copila ce merita cu adevarat in viata, ce inseamna dragostea si compasiunea pentru semeni, aceste suflete nevinovate care au venite pe lume nedorite si neiubite.
Nu ma intelege gresit, nu la rasfatul copilului ma refer ci la straigatul tau de ajutor, pentru a -ti da bani ca sa-ti rasfatam copilul!
Daca vrei sa-ti rasfeti copilul, este problema ta! dar te sfatuiesc sa o faci doar pe pielea ta, adica mergi frumos la banca si fa un imprumut bancar pentru asta!
Pentru ca eu am sa prefer intotdeauna sa donez celor cu adevarat sarmani, celor care nu au ce manca sau imbraca, sau nu au medicamente, dar niciodata pentru gusturi exotice sau extravagante ale unui copil.
Aici, nu copilul este vinovat, ci parintele, care nu stie sa-si educe propriul copil, nu stie sa-i explice ca nu sunt posibilitati si ca este bine sa se intinda cat ii este plapuma.
Sincer, mi s-ar fi parut mai onorabil daca te-ai fii oferit sa faci ceva munca pentru banii aia, sa-i castigi cinstit, in loc sa ceri oamenilor de pomana.

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrei2991):

I-am raspuns si Laurei pe tema asta. Sunt o persoana foarte rea, stiu stiu sad

| Laura a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai şi tu dreptate, am recitit şi e interpretabil, ce-i drept. Când găseşti reţeta pentru infertilitate să mi-o trimiţi şi mie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Laura):

Te-am trecut pe lista de asteptare, te caut eu cand o gasesc laughing

| Clorox a răspuns (pentru Violleta2022):

Respect happy