| JelewZew a întrebat:

Am o intrebare despre relatia mea cu iubita mea.
Suntem impreuna de 2 saptamani, totul a fost frumos, vorbeam in fiecare( "te iubesc", multe emo). O saptamana a fost bunici, vorbeam in fiecare dar in ultimele 2 zile nu am vorbit deloc. Cand a venit acasa, parca nu mai era atrasa. Am intrebat-o daca vrea sa mai continuam si a zis "Nu".In ziua in care m-am dus sa o intreb, imi luat un cadou (ceva de plus ). Am intrebat-o ce s-a intamplat ( nu mi-a raspuns), daca are pe cineva ( ai zis "Nu"), i-am spus ca tin foarte mult la ea si daca vrea sa continuam, i-am spus ca o las sa se mai gandeasca. Deci oameni serios sa imi raspunda, sa imi spuna care este concluzia si ce pot sa fac. Va multumesc mult!

10 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

La varsta voastra se intampla. Va plictisiti repede. Si tu n-ai scoala?

| JelewZew explică (pentru ywar):

La ce te referi cu "tu n-ai scoala"?

| JelewZew explică (pentru ywar):

La ce te referi cu "tu nu ai scoala"?

| JelewZew explică:

La ce te referi cu 'si tu n-ai scoala?'

| justadream94 a răspuns:

Posibil ca tu sa nu fi facut ceva. Ceva ce ea isi dorea in aceste 2 zile.

Fa asa.Ia niste flori sun-o si spune- I asa..Sunt in fata blocului tau, nu plec pana nu cobori sa discutam.

Si asteapt-o acolo, discutati si lamuriti..Fi- I istet si gandeste-te dinainte cam ce ati putea discuta.

Posibil sa coboare dupa jumate de ora sau o ora si sa te sarute direct..Sau sa vina pe loc sa faca asta sau chiar sa nu coboare ori doar sa discutati.

Important e ca ai o sansa in plus si ii arati ca o iubesti.

| JelewZew explică (pentru justadream94):

"posibil sa coboare dupa jumate de ora sau o ora si sa te sarute direct..sau sa vina pe loc sa faca asta sau chiar sa nu coboare ori doar sa discutati"
Astazi i-am dat dat un cadou, ceva de plus, am vorbit dar nu prea mi-a raspuns. Ce s-a intamplat?

| justadream94 a răspuns (pentru JelewZew):

Adica? ce sa se intample.
nu intelg ideea
ai fost in fata blocului si i-ai spus ca o astepti sa coboare?

| JelewZew explică:

Pai am explicat mai sus, i-am luat un cadou, nu prea a raspuns la intrebari( a fost timida), am vorbit la scoala. Ce s-a intamplat, de ce s-a suparat? Nu am suparat-o deloc. Poate sa o influenteze cineva?

| Răzvi4Deni a răspuns:

Fetele sunt mai pretentioase.
Femeia este taina si mister, este intortcheata, cu greu o o poti intelege.
Uneori poate fi de o senzualitate aparte, alteori poate fi impulsiva.
Probabil, si-a gasit pe altcineva sau poate s-a plictisit de tine.
De unii dragostea este vazuta ca ceva adolescentin, ca o luminita ce palpaie putin, apoi se stinge, ca un vis trecator.

| RAY a răspuns:

Nu o atragi fizic simplu =freindzone sau nimic