| Eremit95 a întrebat:

Buna ziua, Am o întrebare
Sunt cu aceasta femeie și avem o relație de ceva timp, ea are și o fată dar inca nu e divorțată
Și vreau să știu dacă afectează relația noastră în instanță, adică să nu aibă probleme la divorț

5 răspunsuri:
| eliancodrut a răspuns:

Depinde la ce probleme te referi.
Daca te referi ca ea va fi partea cazuta in pretentii - adica va trebui sa achite cheltuielile de judecata -, da e posibil. Depinde de probele pe care femeia le aduce impotriva sotului ei.
In rest, nu are ce sa afecteze. Mai depinde si la incredintarea fetei, dar de regula mama este cea care primeste custoia copilului.

| ioana748 a răspuns:

Daca sotul doreste sa foloseasca relatia extraconjugala pentru a compromite imaginea ei si sa puna bete in roate in ceea ce privește custodia, da poate sa producă ceva probleme, insa pe judecători ii intereseaza altel aspecte.
Depinde si ce varsta are copilul, sunt mai multi factori de luat in calcul.

| Eremit95 explică:

Da, cam la asta mă refer, la custodia copilului sa nu îi pună bețe în roate, dar daca instanța nu da importantă la asta e bine
Precizez că fetița are 2 ani si ceva

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca o afecteaza, ea avand o relatie extraconjugala, care ii complica divortul, si asta nu da bine in fata judecatorului si nici a martorilor, fiindca femeia infidela care si-a inselat sotul.

| ioana748 a răspuns (pentru Eremit95):

Mama trebuie sa dovedească ca are un spatiu si conditii necesare pentru cresterea copilului.
Ca va putea gestiona situația materială si ca copilul va creste in echilibru.