Vad multe sfaturi cu soluții românești, unele abramburistice rău ma gândesc ca dacă le urmezi mai bine trăiești în? secolului 18 sau anterior, dacă cei de la social ți-au oferit ajutorul crede-mă ca știu bine ce fac, vrei sa fii abuzata și tu și copilul, atunci nu-ți mai dori o viata într-o țară mai avansata, a trai în in west nu-i doar despre a câstiga mai bine și a sparge semințe pe ritmuri de manele (e general ce spun), este despre a te adapta la o societate unde ai mers pentru un trai decent, asta implica modificarea și adaptarea la sistemul deja creat, care fără supărare lasă România în evul mediu. Succes, alege viata nu suferința
Opțiuni:
1) a) Accepta propunerea lor. Mai ales daca partenerul tau te agresează des. Daca politistii i-au informat, și partenerul tau a stat in arest 24 de ore, înseamnă că te-a agresat la modul cel mai serios. Daca o face regulat, tu obișnuită fiind cu agresiunile, ai ajuns sa le accepți, dar nu realizezi in ce pericol esti tu, dar mai ales copilul tau, care nu se poate apăra singur. Au fost femei omorite de violența domestică.
b) Accepta propunerea lor de ochii lumii. Macar pentru o perioadă stati despărțiti și va întilniti in ascuns.
2) Pleaca din Anglia. Urgent.
Eu zic sa pleci urgent din Anglia. Nu ai fi prima femeie careia i se "confisca" copilul. Nenorocitii aia nu stiu decat sa isi inmulteasca populatia prin luarea de copii de la alte natii.
Sunt in spital de când am născut, dacă fug și merg la ambasada și ii rog sa mi dea o foaie de mers m-ar ajuta? Mi e frica sa nu intru la pușcărie
Eu stiu ce sa zic? Poate daca ai fugi cu copilul! Dar nu cred! Ai nostri sunt lasi.
Cei de la serviciu social au vrut sa te ajute având în vedere că partenerul tău este agresiv el automat devine un pericol pentru tine și copil dacă nu-ți părăsești partenerul și mergi împreună cu ei cel mai probabil copilu tău va fi luat și dus într-un centru special nu te ajuta nici faptul ca nu ai un venit! Sfatul meu este sa mergi cu copilu și să-l lași naibii pe ăla ca dacă te lovea în timpul sarcinii de acum încolo o sa fie și mai rau!
Pai daca e violent, pleacă. Daca a fost doar un "moment", plecați în altă țară sau întorceți-va in Ro.
aanaaaaxqq întreabă: