Nu stiu daca mai poti ramane insarcinata, dar ar trebui sa faci sex ca sa vezi, nu?
Pentru ca noi nu putem ghicii nici in stele si nici in bobi, daca mai ramai tu gravida ori ba.
Intrebarea ta nu face vreun sens, nici macar nu te cred ca-ti doresti vreun copil, atata vreme cat doar cateva luni in urma nu ai ezitat sa arunci nu unul, ci doi copilasi afara.
Stiu dar nu e chiar asa eu i-am dorit prima sarcina darnam putut rezista greturilor aveam sarcina toxica si a 2 sarcina tot eu mi-am dorito dar aveam placenta rupta si n-am putut tine si acum imi doresc ft mult un copil fiindca eu nu am copii. Dar asa e alti nu stiu doar le place sa judece
Intamplarea face sa fii avut sarcina toxica 9 luni si sa stiu exact cu ce te lupti. Deci, cand iti doresti cu adavarat un copilas, il faci, ca pana la urma sarcina toxica desii o suporti mai greu, nu te omoara.
Cat priveste judecatul oamenilor, este nromal sa ne punem intrebarea, cum este posibils a vii sa spui ca ai facut 2 avorturi in 2 luni dar ca vrei copilas mai departe, judecata ta fiind pusa la indoiala, cat d emult vrei acel copilas sau daca esti apta mental sa accepti ideea unei sarcini.
Pana la urma, tu ai o problema pisihica, pentru ca, dupa cum am spus, suntem miliarde de femei care ducem pana la capat sarcini toxice si nastem copii sanatosi si normali.
Dar nu in 2 luni am facut 2 avorturi primul l-am facut in ianuarie fiindca nu mai puteam deja ..si al 2 lea un 30 aprilie..si atunci l-am facut ca aveam placenta rupta si mi-a zis dr ginecolog ca o sa pierd cand o sa am mai mare sarcina si mam temuttt..deaia am facut avort altfel nu faceam
Stai sa intelegem... in 2 luni ai facut 2 avorturi ca asta e singura metoda de contraceptie pe care o cunosti si acum vrei copil? Care e logica acestei intrebari?
Nu nu in 2 luni am facut 2 avoturi primul l-am facut in ianurie si al 2 in aprilie si In primul rand eu mi-am dorit prima sarcina dar n-am rezistat greturilor prea mari aveam sarcina toxica.si a 2 sarcina la fel i-am dorito ft mult fiindca am zis ca poate n-o sa mai fie la fel dar din pacate aveam placenta rupta n-am putut tine ..si acum imi doresc ft mult un copil fiindca eu nu am copii. dar asa e alti stiu doar sa judece dar nu e chiar asa.
Pai si care era diferenta daca faceai un copil la inceputul anului sau acum? Ai preferat sa risti sau nu esti sigura ca vrei un copil?
Nu inteleg dc uni judeca asa oameni fara a stie tot adewarul. in primul rand am vrut prima sarcina eu mi-am dorit un copil asa dar n-am putut rezista greturilor aveam sarcina toxica iar 2 sarcina tot eu mi-am dorito doar ca am avut placenta rupta si in plus am stat si internata in spital dar degeaba.si acum imi doresc ft mult un copil nu e chiar asa cum zic alti
Pai și tu ai uitat sa spui anumite detalii care poate erau esențiale. Eu te înțeleg, îmi pare rău dacă am părut ca te judec. Dar sarcina nu e întotdeauna cea mai frumoasa perioada, unele femei trebuie sa stea pe tot parcursul nașterii nemișcate sau sa îndure dureri și altele. Dacă un doctor ți-a spus ca ai sarcina cu probleme atunci e de înțeles decizia, dar dacă se putea duce la bun sfârșit cred ca trebuia sa te mai gândești, asta pentru ca orice avort e posibil sa îți reducă posibilitățile de a mai rămâne însărcinată...
Ori esti proasta, ori ba! Cum naiba sa iei doua vieti nevinovate care si asa nu au ales sa apara pe lumea asta! Mizerie de om ce esti, sa-ti fie rusine! Mai vrei sa fii mama? Sper din tot sufletul sa nu,. Data viitoare cand o iei la buba foloseste dracu un
prezervativ!
De ce va place sa judecati oameni asa. in primul rand cand am facut primul avort a fost din cauza greturilor nu am putut rezista si. cand am ramas a 2 oara eu am vruto fiindca mi-am dorit ft mult un copil. Dar am avut placenta rupta din cauza primului avort si in plus am stat si internata in spital dar degeaba asa ca am facut si al 2 lea avort. si nu in 2 luni am facut 2 avorturi. mai intai ganditi-va nu o luati asa inainte ca nu e chiar asa
Fata ne ia pe toti la misto, cum sa faci 2 avorturi in 2 luni si acum sa zici ca vrei copil? ce s-a schimbat in acest interval de timp? ce ar fi daca si acum s-ar razgandi?
e pacat ce face fata si va fi pedepsita, halal de asa femeie, halal!
Cel mai rău lucru facut vreodată! Roagă te la Dumnezeu sa te ierte....Si ne mirăm pe urma de ce copii nu ne asculta, sunt rai, au probleme locomotorii...
S-au aruncat crestinii pe tine oricum daca o sa mai poti ramane gravida, sper sa faci tripleti o zi faina
Nu e vorba de crestinism aici, eu cred ca i-a vrut si pe primii, dar apoi s-a razgandit si a facut avort.
Nu e vorba de ``Dumnezeu`` sau chestii de genu, dar constinta nu ai? cum dracu sa faci avort si dupa sa spui ca vrei sa fi mama....bafta in continuare, sper sa nu ramai gravida