| razvan616 a întrebat:

Buna ziua, am o problema acum 3 zile am întâlnit o fata la școala, am dus o cu mașina acasa am discutat foarte multe chestii și era genul meu dar am vorbit cu ea și mi-a spus ca are pe cineva. Ce pot face ma simt ciudat nu am pofta de mâncare si am impresia ca nu voi mai găsi pe cineva ca ea.

18 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca avea pe cineva nu se urca in masina la tine. Pur si simplu nu esti de nasul ei.

| dullcat a răspuns:

Doar ti-a cazut cu tronc, nu inseamna nimic. E posibil peste putin timp sa dai peste o alta fata si sa simti exact la fel.Asa ca nu-ti fa griji.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai 18 ani si 2 luni? Mdah, stai calm. Ia si maninca, vezi-ti de treaba. Tine legatura cu gagica, o sa se desparta de fraierul ala mai devreme sau mai tirziu. Intre timp, mai ia si tu altele la rulat.
@Andreea: De ce nesimtita, draga mosului? Uite, si eu am mai iesit si am stat la povesti cu sotia unui prieten cu care se intampla sa am destule in comun. Sau cu una-alta care au prieten/sot. Si da, am chestii in comun cu ele. Dar nu ma simt ciudat/fara pofta de mincare dupa aia si nici nu m-as combina cu ele ca le cunosc si stiu ce le poate capul. Daaar... nu vad absolut nici o nesimtire in faptul ca cineva care e intr-o relatie imi permite sa o duc acasa/whatever si discutam chestii.

| Freya1 a răspuns:

Te-ai îndrăgostit la prima vedere/interacțiune.
Nu e nimic greșit, dar trebuie sa conștientizezi ca nu e ok sa te deprimi sau chiar sa îți faci rău fizic pentru cineva cunoscut recent.

| anonim3247 a răspuns:

Aia a crezut că ești altfel că ai și mașină.

| razvan616 explică (pentru anonim3247):

laughing dmn varu miu cât de redus mintal ești … ireal

| anonim3247 a răspuns (pentru razvan616):

Ai scris - dmn varu miu cât de redus mintal ești … ireal
Vezi că mă găsești aici.
https://www.tpu.ro/lista-utilizatori-care-te-ignora/

| anonim3247 a răspuns:

Când a văzut că nu ești cum credea ea ți-a spus elegant să dispari din peisaj.

| anonim3247 a răspuns:

Ea după ce a auzit ce ai spus de la prima întâlnire te vedea ca pe un ratat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la ea sa sa-ti ocupi mintea cu ganduri mai infloritoare pentru tine.

| 199onur7 a răspuns:

Dacă nu-i placea de tine îți spun eu nu se suia cu tine in mașină in viața ei. Mergea cu atubuzul facea orice sa nu se suie cu tine in mașină daca nu-i placea de tine tu ești o opțiune bună pentru ia decăt actualul ia știe ce face foarte bine și tu ești prost frate laughing)))) iartăl pe fratele tău ca te face prost da ăsta este Adevărul laughing)))

| 199onur7 a răspuns:

îi place 100000000000%%%%% de tine lar lăsa pe ăia ști cum? Mai repede decât a trosnit thanos din degete când avea mănușa

| Andreea99911818181 a răspuns:

Pe cineva ca ea? laughing E o nesimtita atata timp cat avea gagic dar s-a lasat dusa de tine acasa si a stat la povesti. " pe cineva ca ea " de ce? Ti se pare o persoana prea minunata?laughing ti ar placea sa fi cu ea dar sa fie dusa acasa de altul ' de la scoala? Revino ti copilule

| 199onur7 a răspuns (pentru Andreea99911818181):

laughing))) exactă asta ma intrebam și eu o duce acasă cu mașina el si are pe altul laughing))

| MironMihaela a răspuns:

La varsta asta relatiile nu sunt neaparat stabile. Unii au nevoie de confirmare, de validare, de apreciere.Ai sanse daca a acceptat.Inseamna te place un pic, dar vrea sa para ca e greu de cucerit, ca e ocupata.

| denisajunkie01 a răspuns:

Foarte bine spus: "Am impresia"....doar ai impresia, vei mai găsi ca ea deși poate ar fi cazul să nu-ți mai dorești fix una ca ea, poate una puțin altfel

Datoria fiecărui băiat, viitor bărbat este să-ncerce să se dea la o fată pe care el o îndrăgește (aici intră, de regulă, cam tot ce mișcă și are sâni laughing))...iar, datoria fiecărei fete este să selecteze din cei care vin la ea cu propuneri de genul...pe unii îi acceptă, pe alții îi refuză și asta e bine

Mai rău era dacă îi accepta pe toți cei care se dădeau la ea, că atunci era iubita noastră și nu doar iubita ta laughing)

Fetele aleg după următoarele considerente: - cât de arătos ești;
- cât de ignorant ești cu ea (cu cât ești mai ignorant cu atât te place mai mult și cu cât ești mai disperat și amabil cu ea, te va respinge mai mult);
- și cât de mulți bani ai (dacă se-ntâmplă să ai mai mulți bani decât toți cei care se dau la ea în momentul ală, nu mai contează cât de arătos și ignorant ești cu ea, că ea oricum TE VREA laughing))

Deci, nu e pentru. că tu ai o problemă, ci doar pentru. că s-antâmplat să te dai la ea fix în momentul în care se dă la ea unul cu mai mulți bani decât tine (sau pentru. că are ea alt model de bărbat în cap)

Fă mai mulți bani și dă-te la următoarea, încerci la toate până se nimerește una care-ți zice da, simplu. Și citește/ascultă cartea lui Robert Green - Arta seducției (The Art of Seduction), o să-ți folosească, spor

| Vvianna a răspuns:

Bună seara!
Cu siguranță vei întâlni o altă fată la fel de drăguță sau poate chiar și mai drăguță.
Viața merge mai departe... undeva prin lume este și acea fată pentru tine.
Fii optimist!

| Andreeaeleksks a răspuns:

Nu îți mai irosi timpul.