anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, de un an de zile sunt indragostita de instructorul auto. Am luat permisul de ceva vreme, dar asta nu a fost suficient ca sa il uit si sa nu ma mai gandesc la el. Din cate stiu e singur, oricum casatorit nu e. Eu sunt timida si nu am curaj sa il abordez, iar el, probabil a si uitat de mine. L-am mai vazut de cateva ori, dupa ce am terminat insa nu am discutat mare lucru. Nu stiu cum sa il uit, am ceva vreme de cand nu mai vad nici un alt barbat in afara de el si imi doresc sa trec peste asta, sau nu stiu ce altceva sa fac.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Caută-l pe motiv ca vrei sa- i faci o cinste ca ai luat carnetul, ca ai fost foarte ocupată pana acum cu niste lucruri importante, daca nu e cam tarziu acum.Trebuie sa ai mai mult tupeu cand iti dorești ceva cu adevarat. Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista.Sau il poti caută sa il intrebi chestii care zici ca le-ai cam uitat. Succes!

| emmmaaaaaaaaa a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt i-am propus odata sa ne vedem si a stat un pic apoi a spus ca ne vedem. Eu nu l-am mai cautat apoi pentru ca m-a pus pe ganduri acea ezitare pana cand mi-a raspuns. Sincer o sa incerc sa il invit la un suc sau ceva, pana nu e prea tarziu. Am emotii numai cand ma gandesc ca ar trebui sa fac asta, insa voi incerca.

| anonim_4396 explică (pentru emmmaaaaaaaaa):

El e barbat,normal ca a ezitat un pic, pentru ca de obicei barbatii ar trebui sa faca primul pas. Daca reusesti sa il scoti la un suc, ia-l incet, nu sari pe el deodata big grin.Incearca sa pastrezi legatura cu el dupa aceea dar nu asa din an in pasti cum ai facut pana acum big grin. Lasa emotiile la o parte, interesul tau e sa il cuceresti, si sa il tii langa tine, ca doar asta vrei, nu? Si gandeste-te ca ce o fi o fi si ca incercarea moarte n-are : )

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Noi barbati nu va citim gandurile, si da apreciem fetele care au tupeu sa vorbeasca cu noi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mai ai numarul lui, da-i un telefon si roaga-l sa-ti mai arate o data cum se face parcarea laterala. happy

| m1dn1gh7 a răspuns:

Suna-l si propune-i sa mai iei cateva ore. big grin Si mai flirtezi intre timp cu el. happy

| emmmaaaaaaaaa a răspuns:

Sincera sa fiu nu m-am indragostit doar de frumusetea lui, adevarul este ca e un om bun, calm, linistit, cu mult bun simt. De fapt are ceva care in ochii mei il deosebeste de ceilalti. Cred ca m-am indragostit de el, tocmai din pricina asta, ca pe langa faptul ca are niste ochi minunati si un zambet deosebit, are un caracter aparte. Din cate am auzit e si el timid ca si mine.

| laposiandrei2001 a răspuns:

De fiecare data cand te gandesti la el spune in cap de 6 ori cuvantul Parvenit

| Reese69 a răspuns:

Gândește te la lucrurile care te țin aproape de el,exemplu; frumusețea, gândește te la bărbați mai frumoși că el și fă un contract cu tine însuți in care încerci să le uiti.Te poți gândi la caracter etc,nu numai la frumusețe,poate inti place caracterul lui, nu știu, parul whatever, și te gândești că există bărbați cu caracter mai bun decât el. Înțelegi? Sunt sfaturi date de psihologi, merg în general. Sper că te-am ajutat laughing