| riTeS03 a întrebat:

Buna ziua, am o problema. Sunt intr-o relatie si fata cu care stau spune ca o incomodeaza diferenta de varsta care este de 4 ani (19 - 15). Am intrebat-o de mai multe ori daca este fericita cu mine si mi-a zis ca o fac sa se simta fericita, dar ii sta pe cap faptul ca sunt mai mare cu 4 ani. As da orice sa fie fericita si nu as vrea ca diferenta de varsta sa fie un impediment in relatia noastra. Personal, nu vad nici o problema, am incercat sa o intreb de ce crede ea ca este o problema atat de mare si mi-a zis ca pur si simplu crede ca nu este ok si ca ea nu vrea sa fie ca alte fete care sunt in relatii cu baieti mult mai mari decat ele. Mereu i-am spus ca asta nu o face "la fel ca celelalte", pentru ca, probabil, "celelalte fete" pe care ea le judeca au un interes in relatia lor cu tipi mai mari. Ea nu m-a cautat pentru vreun interes material si niciodata nu mi-a cerut ceva, nu mi-a zis niciodata sa ii cumpar nimic, totusi am avut grija sa fiu atent la ea cumparand flori si anumite lucruri precum energizant sau chestii care ii plac si pe care i le-am dat fara sa ii cer nimic in schimb. Vreau si eu un sfat, sunt bulversat si nu as vrea sa termin relatia cu ea.

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu prea e fericita cu tine, ca daca era nu mai conta cei 4 ani, pai alte fete stau cu aia mai mari ca ele, ca sunt fericite cu ei! Si cand esti fericit, mai nimic nu mai conteaza.
Deci termina rel cu ea si gaseste alta, nu s-au terminat fetele, ce naiba, fi barbat adevarat si nu atarna de o relatie care nu e okey.

Nu exista "sunt fericita cu tine, dar ma deranjeaza aia 4 ani", e contradictie! Tu nu te prinzi?
Eu daca la 15 ani gaseam una de 19 sa zicem, si eram f bine cu ea, de ce m-ar deranja cei 4 ani?
Asta e motiv sa iasa din relatie, diplomat ti-a dat de inteles ca nu e okey, chiar daca la suprafata zice ca e.

| mi25 a răspuns:

Nu am inteles, cum stai cu ea? Locuiti impreuna? Ai auzit de corupere de minori?

| riTeS03 explică (pentru mi25):

Suntem impreuna, nu, nu locuim impreuna si nu, nu e corupere de minori.

| mi25 a răspuns (pentru riTeS03):

Grea este matematica cu litere si cuvinte!

| anonimuIl a răspuns:

Te vede ca un tataie plictisitor. Se aștepta să vadă în tine un erou ca în filme. Cu altul de 19 ani se va și culca cu el. Pentru ea ești un pămpălău plictisitor bătrân care îi ia flori.

| Together a răspuns:

S-a cam plictisit de tine si cauta motive sa treaca mai departe. Nu diferenta de 4 ani e problema.