anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua, am o problemuță. Iubitul meu vrea sa ne mutam împreună după aproape 4 ani, am mai stat împreună el la mine eu la el dar nu am locuit o perioada lunga de timp, acum el insistă foarte mult să mă mut la el unde sta și fratele cu soția+părinții lui... tatăl lui nu prea îl suportă pe iubitul meu și nu se înțeleg aproape deloc dar el insistă să mă duc acolo și nu as vrea..de altfel nu vb de 2 zile, a fost vb de despărțire și cred că a luat-o in serios, ce sa fac?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Propune-i sa va casatoriti si apoi sa va inchiriati ceva separat, doar voi doi.
Nu te muta unde nu vei avea niciodata liniste si fericire.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O idee foarte proasta sa va mutați așa la grămadă. Vrea să stați împreună va închiriați ceva și vă vedeți de viață voastră

| Freya1 a răspuns:

Dacă baga faza cu despărțirea dacă nu te muti cu el la grămadă (ca țigani scuzati rasismul), cred ca ar trebui sa te reorientezi.

Îți spun din proprie experienta ca am fost fripta și cu ciorba și cu iaurt. Daca tu faci greșeală de a te muta acolo, acolo mori.Sau cel puțin cât vei sta cu el si îți vei pierde și ani, și sănătatea psihica și fizica.Pentru ca el va deveni comod,dacă nu e deja și îl va durea la basca de cum și unde sta atâta timp cât nu trebuie sa își asume o responsabilitate.

Părerea mea e ca,va trebui sa ii spui "ma mut cu tine ca e normal după atâta vreme,dar pe cont propriu,nici la mine nici la tine. Dacă suntem abti sa plătim o chirie facem o familie,dacă nu, cum naiba sa facem un copil, sa ne întreținem pe noi, sa plătim o factura? etc"
Dacă e de acord bine, dacă nu stai făta acasica la tine și lasa-l cu ai lui pana a veni cineva ce sa accepte sa stea la grămadă și la cheremul neamurilor lui.

| AliGab a răspuns:

Dar de ce nu te cere in casatorie dupa atata amar de vreme? Mi se pare cam iresponsabil sa ceara insistent sa va mutati impreuna, dar sa nu aduca vorba de angajament. Cred ca ar fi bine a-l lasa in pace si a-ti vedea de viata.

| mi25 a răspuns (pentru AliGab):

Vorbesti prostii. Nu cunosti mersul vremurilor. Sunt destule cupluri care traiesc impreuna fara sa se casatoreasca. Sau crezi ca o foaie de hartie ii leaga sa formeze o familie? Mai deschideti ochii, mai priviti in jur.
Nu zic sa nu se casatoreasca si eu sunt adeptul casatoriei, pentru a se crea acele posibilitati de reprezentare legala intre parteneri. Dar asa nu inseamna angajament! ce angajament? Ca vor trai impreuna pana cand moartea ii va desparti? cata neghiobie.

| relian a răspuns (pentru mi25):

laughing aia cu casatoria is de astia religiosi, fanatici, nu-i baga in sama, nu merita.

| suntserios a răspuns (pentru AliGab):

Ce crezi că o semnătură pe un act înseamnă angajament? Te minți frumos.

| mi25 a răspuns (pentru relian):

Da. Bigoti!

| anonim3247 a răspuns:

Îi spui să ia cu chirie cea mai ieftină garsonieră și confort 3 poate să fie și vei fi de 100 de ori mai fericită în garsonieră cu el decât acasă la familia lui.

| sammie a răspuns:

Dacă nu înțelege că nu vrei atunci ar trebui să nu te duci.

| gogugogugogu a răspuns:

Daca mutarea nu este undeva unde sa fiti doar voi doi si atat, nu are rost. Nu se poate convietui in liniste cu parinti/frati/surori/veri etc. sub acelasi acoperis.

| Mitzupitzu a răspuns:

Ce poti sa-ti doresti mai mult? Deci acolo locuieste si fratele ''iubitului'' tau! Perfect! O poti face si cu ala. Ta-su oricum nu-i place de iubitul tau asa ca o sa-l dea afara.

| VelicanEmilia a răspuns:

Grija mare! Cacatul amestecat se-mpute. Ceea ce vreau sa-ti spun prin asta, e faptul ca nu-i bine sa locuiti la comun. Adica parinti, frate+sotie, tu si el. Ori va gasiti un loc al vostru, unde sa stați singuri, ori mai asteptati. Cum sa iti spun? La inceput totul pare frumos, pare ca va intelegeti cu totii si dupa un timp, Baaam apar nemultumirile. Ba din partea parintilor, ba din partea voastra, ba a cumnatului si tot asa.
Daca locuiti in aceeasi curte, dar aveti case diferite, atunci e bine, dar in general e mai bine sa nu stai la gramada.