| KaranSukirti a întrebat:

Buna ziua, am o situație, de 4 luni vorbesc cu o femeie căsătorita, care are si o fetita de 4 ani, ea e foarte nefericita in relatia ei, sotul ii vorbeste urat, se comporta urat si ea stie ca daca ar pleca de acolo el n-o sa-i dea fetita, asa ca are de gand sa plece fără ea, cu toată părerea de rău. Ce s-ar putea întâmpla? Ce poate păți ea?

25 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Multe femei (dar si barbati) vin cu asemenea pretexte, cand vor sa cucereasca amanti /amante.

| KaranSukirti explică (pentru Bula):

La ce te referi mai exact cu pretexte?

| Bula a răspuns (pentru KaranSukirti):

Multi si multe vin cu textul "divortez de actualul /actuala", doar sa duca pe amanta in pat.
Practic, doresc doar "roata de rezerva".
Am cunoscut multe asemenea cazuri.
Practic, vor sa ramana cu casnicia si copii, dar si cu amant (mai ales daca s-au plictisit cu relatia din casnicie).

Nu e cazul, ea vrea sa plece cu mine in străinătate

| Cinic a răspuns (pentru Bula):

Fix asta cunosc si eu. Ai dreptate! Motivul pentru care nu vrea sa renunte la sot, este siguranta. Ca ala plateste rate, ala are casa faina, ala o duce in vacante. Din pacate stiu casnicii intinse pe ani grei cu genul asta de probleme.

| Bula a răspuns (pentru KaranSukirti):

Eu n-as avea mare incredere intr-o femeie care vrea sa plece in strainatate si sa-si abandoneze copilul.

Daca situația ar fi fost diferita nu si l ar fi abandonat.

| darrio2007 a răspuns:

Pare cam ciudată si necredibilă povestea ta.
Nu cred că si-ar lăsa copilul pentru tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Fugi mancand pamantul de o asemenea femeie, care nu-i nici cu bun simt nici mama de suflet, daca-i dispusa sa-si lase copilul pentru un amant.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta cu daca ii dai sau nu copilul o poate stabili legea

| KaranSukirti explică (pentru suntserios):

Ma refer ca ea gen ar vrea sa vina sa locuiasca cu mine, el e cu gandirea veche si nu vrea sa i dea fetita

| suntserios a răspuns (pentru KaranSukirti):

I-o da legea, nu trebuie sa i-o dea el.
In principiu mamele au castig de cauza in custodie mai ales daca se dovedeste ca tatal era agresiv...

| gabicoo a răspuns:

S-a săturat de boul de acasă și caută altul?

Ce să pățească? O va prinde bărbatul cu amantul și o să-i rupă in bătaie pe amândoi.

| KaranSukirti explică (pentru gabicoo):

Ai gandit mult răspunsul asta?

| gabicoo a răspuns (pentru KaranSukirti):

Văd că te-ai simțit!winking

| Furnicuta000 a răspuns:

Orice judecator va da copilul mamei daca are unde sa stea si are un venit. Dar sa nu plece fara copil pentru ca sotul o poate reclama pentru abandon familial si poate castiga in instanta custodia. Vorbiti cu un avocat si va spune cum e mai bine sa procedati

| mODIN a răspuns:

Cât de jegos trebuie sa fie caracterul unei femei să fie în stare să-și abandoneze propriul copil de dragul unei puțăleli? Sunt efectiv șocat.

Realizezi că dacă la propriul copil e dispusă să renunțe așa ușor, la prima ofertă mai bună te va lăsa și pe tine fără să se uite o secundă în spate, nu?

Nu știu nimic despre individa asta în afară de ce ai zis tu, dar sunt convins că-și merită soarta. Îmi pare rău de soț și copil în schimb...

| KaranSukirti explică (pentru mODIN):

Cat de jegos să fii să gândești asa? Iti pare rau de sot mai ales, ia l tu, in 6 ani cate a suportat femeia asta, nu mai contează nu? Cate jigniri, violente, abuzuri ..hai sa stam asa, ca copilul după ce creste isi ia zborul si pleaca, in schimb ea rămâne cu prostul toată viata, mâncându si zilele ..la comentat aiurea sunteti primii

| 1onurSimion a răspuns:

Voi doi știți cel mai bine dânsa și tu.

Eu sunt de acord cu Domnul bulă 1000000000%%%%%% nota infinită.

| KovacsB a răspuns:

Sa bage divort mai intai si sa faca lucrurile cum trebuie.

| Cinic a răspuns:

De obicei sistemul judecatoresc va avantaja mama. Daca aceasta reuseste sa dovedeasca ca este abuzata poate obtine si pensie alimentara de la fostul sot. Cat despre relatia ta cu ea, va trebui sa muncesti si mai mult acum. Pt ca va trebui sa o intretii si pe ea si pe copil. Singura vatianta ar fi sa isi caute si ia un mini job cat sta copilul la gradinita. Nu vreau sa fiu cinic dar pentru ceea ce vrei tu sa faci iti trebuie bani multi. Si in plus exista riscul ca relatia dintre voi sa nu functioneze dar tu sa te atasezi de fetita, astfel vei fii ranit foarte tare. Bafta!

| eliancodrut a răspuns:

Ea nu pateste nimic. Cel mai bine este sa faca o sesizare la politie ca paraseste caminul conjugal deoarece nu mai poate trai cu sotul.
Ulterior va avea loc procesul de divort cu incredintarea minorei si partajarea bunurilor.

| Concurs2025 a răspuns:

O sa plateasca pensie alimentara si o sa acumuleze traume psihologice.
Dar, mama care sa isi paraseasca copilul... mai rar.

| Cinic a răspuns (pentru Concurs2025):

Nu este chiar asa de rar. Eu cunosc 2 cazuri. Si nici macar nu erau maltrate. Mai mult de atat am la munca 2 colege maritate si cu copii care flirteaza clar cu mine.

| KaranSukirti explică (pentru Concurs2025):

Pai e rar, dar nici sa te distrugi o viață intreaga alături de un om de nimic ..copilul o sa creasca si o sa si vada de viata lui, in schimb mama ramane cu prostul