Explica-le situatia prietenilor tai buni si roaga-i sa iasa cu tine in oras, sa radeti, sa glumiti, sa va destindeti (mai ales tu) poate vor reusi sa te scoata din starea asta(sa uiti)... dupa aceea gandeste-te ca ai toata viata inainte si desi niciodata nu-ti vei gasi,, printul'' (pe care toate il visati) cu siguranta vei gasi ceva mai bun. Pana la urma a fost doar o simpla relatie de 8 luni, nu o casnicie, nu copii...nu se termina viata la el. Gandeste-te ca ai 22 de ani si toata viata in fata si daca tu esti cea din poza atunci este mare, mare fraier fraierul.
PS: scuze ca spun asta dar sunteti fraiere care iertati. A mea m-ar fi impuscat direct!
Asta am spus si eu cand am aflat ca il calc cu masina dar nu vreau sa fac puscarie pentru un nesimtit mersi pentru raspuns, chiar mi-a mai ridicat un pic moralul! Si da eu sunt in poza
Pai esti foarte draguta, nu te inteleg ...de ce sa suferi pentru un bleg care nu a stiut sa te pretuiasca? Peste 99 % din baieti ar alerga dupa tine, iar restul de 1% ar fi gay... hai si mai sus moralul si bucura-te de viata in continuare.
Daca erai urata si il pierdeai pe Fat-Frumos te mai intelegeam...dar asa nu ai motive sa te smiorcai. Gandeste-te mai bine ca esti libera acum sa-ti gasesti barbatul pe care ti-l doresti sau care se aseamana macar cerintelor tale
Cred ca nu te pretuiesti indeajuns.Bu are rost sa suferi pentru unul care nu valoreaza nimmic.Fruntea sus.
Paraseste-l si incearca sa il uiti. Arunca tot ce tine de el si sterge-i numarul de mobil. Petrece mult timp cu BFF )
Hmmm, inteleg foarte bine prin ce treci. Sfatul meu cel bun este sa-ti vezi in continuare de viata ta, din cate am citit ce ai scris tu mi-am dat seama ca baiatul nu este serios deloc, daca era serios iti spunea ca are deja o relatie. Fii tare ! esti abia la inceput.
Daca era serios nu isi batea joc nici de mine nici de aialalta ...Stiu ca sunt abia la inceput ii prima data cand mi se intampla asa ceva mersi :*
Da-l incolo fii tare, intereseaza-te de viitorul tau intai apoi restul. Si cu placere :*
Bun dupa cate am inteles eu.Tu esti suparata ca te inseala.
Tu de ce mai intrebi direct flit si despartete de el nu te merita sau /ia-o asa e curvar si nu stie ce e iubirea FUNDA?
APP o sa mai gasesti la baieti/barbati cati vrei e plina lumea antentie nu toti sunt calumea dar o sa gasesti de te plictisesti funda
Imi pare ca trebuie sa vorbesti cu el si sa ii spui ca nu ai de gind sa vaintilniti daca el se compoarta asa cu tine. Daca iti va da drumu inseamna ca el nu e jumatatea ta si poate iubirea ta te asteapta din urma.
E clar ca nu e de tine, vezi de viata ca esti tanara, lumea nu s-a terminat la el, asa ca capul sus si mergi mai departe fara el