anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua. am si eu nevoie de un sfat, va rog nu raspundeti cei care aveti chef de luat la misto ca chiar sunt stresat. Am fost impreuna cu o fata si ne tot certam, eram oarecum toxici si incercam sa ne schimbam dar ne si iubeam mult si ne impacam, apoi acum in vara ne-am despartit total si m-a block peste tot. Nu voia sa mai auda de mine etc, eu am incercat cu flori cu etc nu voia sa accepte nimic, eu in tot timpul asta stateam singur cu gandurile mele si mai ii scriam pe diferite aplicatii. Ea dadea seen si nu raspundea si ma si bloca(pe scurt). Iar ieri am scris un mesaj dupa 2 luni cum ca daca ar vrea sa ne vedem ca facem 1 an de cand ne-am pus impreuna si nu mi-a rapsuns, iar apoi seara am sunat-o cu nr privat ca nu avea functia aceea activa si am vorbit sa zic 1 ora jumatate si eu in tot timpul acesta ii spuneam multe chestii frumoase si etc si daca imi mai da o sansa si tot raspundea cu nu, dar voia sa vorbeasca oarecum dar nu stiu, era asa ca nu am mai auzit-o de ceva vreme. Si in final ii spuneam daca mai tine la mine daca ma mai iubeste si imi spunea nu vreau sa raspund la astea. Iar mi-a spus ca a fost cadou de 1an si ca nu trebuia sa faca nici asta deoarece vrea sa treaca peste mine si a avut puterea sa treaca de 5 luni peste mine. Dar la sfarsit i-am spus ca nu mai aveam nici o putere macar acum spune-mi te iubesc ca dupa chiar nu mai am unde sa o sun niciodata si mi-a spus oarecum si mi-a inchis. Un sfat daca sa mai incerc sa lucrez la mine sau sa fac ceva in legatura sau sa renunț(dar nu vreau) orice imi este de folos. O seara frumoasa

Răspuns Câştigător
| Kiran a răspuns:

Hmm, ce situatie si cel mai greu este ca nu ne oferi detaliile necesare sa intelegem ce inseamna toxicitate pentru voi doi.

Pe baza a ce ai scris e o probabilitate de 65-35% sa nu te fi uitat, adica inca sa tina la tine, ceea ce complica si mai rau situatia este faptul ca tu ai lasat "veninul" (certuri, ego, etc) sa te comporti cu ea bine doar dupa ce stii ca poate pleca definitiv. iar asta ai facut-o de multe ori, sa te duci cu flori si alte cadouri pentru a o imbuna, dar nu mai merge acum.

Din cauza asta, acum nu trebuie sa faci din nou chestia cu florile, a mers pana acum, ea s-a saturat de false iluzii.
Personal iti recomand sa vezi daca ea place de o vreme pe altcineva, daca te-a inlocuit trebuie o alta abordare fata de ce urmeaza sa scriu.

Daca tu din "stalkarit / urmarit" online cat si fizic (in limita legii) observi ca ea inca "sufera", duce dorul unui tip de baiat si acel baiat ti se potriveste, e bine, inca nu ai pierdut mult teren, iar in cazul asta dai cateva zile libere sa isi traiasca viata, apoi intra din nou in viata ei, posteaza-te pe insta story cu prietenii ei apropiati, fi mereu in preajma ei prin intermediul fie a familiei ei (veri / verisoare, frati / surori dar nu parinti, e prea agresiv).

Ceea ce explic mai sus este ca ea sa te vada acolo, incercand sa ramai in viata ei, dupa ce rezolvi cu asta, ocupa-te de tine, (sala, citeste carti / vizioneaza filme de unde extragi situatii asemanatoare dar ai grija sa nu devii revolutionar, ca exemplu Andrew Tate) pentru a o face pe ea sa inteleaga ca tu incerci sa te schimbi si totodata sa ramai in apropierea ei.

Da, ce am scris mai sus nu e sigur, dar lucrurile ce le faci nu sunt in van/ degeaba, o sa lupti pe 2 fronturi, daca ea nu te mai vrea, atunci tu deja esti pregatit sa cauti o alta in cazul in care ea chiar a renuntat la tine.

Cel mai important lucru, ai grija la ea, mereu uita-te la ce posteaza pe social media si ce repost are pe tiktok, poate sa iti ofere informatii despre ce are de gand sa faca.

Pe scurt ai 4 lucruri: ai grija la potentiali iubiti / ramai in centrul ei de atentie prin prietenii ei / dezvolta-te fizic si sa fi capabil de a duce lupta asta fara sfaturi / pregateste-te sa auzi ca s-a terminat, insa cat timp crezi ca ea va putea iubi ceva ce nu esti "tu"?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa atatea certuri si atatea probleme cand relatia este clar ca nu a functionat odata ce v-ati despartit, nu merita sa mai incerci nimic, fiindca relatia nu va functiona deloc, fiindca aici nu este dragoste ci manipulare, control, nevoie de a supune pe cineva, dar nu dragoste si nici compatibilitate.

Cauta-ti alta fata si invata si greselile acute anterior, ca sa nu le mai repeti si sa suferi.

| Holiday a răspuns:

Fii serios, nu te-ai schimbat in niciun fel. Esti acelasi de acum 6 luni. Asta nu inseamna ca esti naspa asa cum esti, ci doar ca vrajeala asta cu schimbatul e un bullhit. Esti doar disperat. A vorbit cu tine o ora jumatate de mila, nu ca ar avea de gand sa va impacati.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce i-ai facut de vrea sa te uite?

| raperul99 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Eu nimic, oarecum ne am dat sanse peste sanse dar niciuna ca aceasta probabil crede ca inca sunt la fel dar nu mai sunt si chiar sunt demn de asta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru raperul99):

Eviti raspunsul.
V-ati certat si despartit de mai multe ori din varii motive. Care sunt acestea?

| raperul99 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am crezut ca te referi la altcvea, motivul ar fi ca ne certam cam des pe chestii foarte banale si eram asa amandoi nu stiu sa ma exprim, dar nu este vorba de inselat sau chestii de genul

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ati vorbit la tel 1 ora jumatate. Daca nu voia sa te auda, inchidea si gata. Pe voi va leaga ceva.
Dar daca nu puteti comunica intr-un mod sanatos, mai rau va faceti.
Discuta cu ea. Intreab-o ce a deranjat-o la tine. Pune-o sa faca o lista. Vezi ce poti sa remediezi la tine.
Spune-i si tu ce anume din ce face/spune ea te doare.
Lucrati la comunicare.

| I0NUTA a răspuns:

Cati ani ai?

| MarYaNM a răspuns:

Vere, las-o ca o *** altul de mult deja.