| iHack a întrebat:

Am si eu, o foarte mare problema. Mama - nici o data nu înțelege ca nu știe cum sa vorbească cu mine. Adică : mă trateaza ca si cum era tratată când era mică, cuvântul meu nu contează, de când sunt mic, m. a făcut sa cred ca notele le iau pentru ea, îmi e frica sa zic ceva, ca sa nu înceapă scandal, din ORICE RAHAT îmi face scandal monstru, îmi zice cas așa si nisa cum, nu mă lăsa mai niciodată la PC ( doar sâmbăta ) si mă exaspereaza, si de fiecaredata când trebuie sa învăț sau cv de genul, sunt amenințat ca îmi face nu stiu eu ce, ceea ce mă innebuneste. Nu pot sa o fac sa înțeleagă ca NU ȘTIE SA COMUNICE cu mine. In fiecare zii e scandal, eu am ajuns sa o urasc, si lucruri de genul. Am ajuns la capătul puterilor. Îmi vine sa plec de acasa, nu mai suport cum tipa la mine, cum vorbește, cum sa f**e la creier din CEA MAI MINORA PROBLEMA! Va rog, ajutati-mă. Ps-am 13 ani

Răspuns Câştigător
| JoJo a răspuns:

Buna! Imi pare enorm de rau de problema ta. Eu te inteleg deoarece prietena mea cea mai buna are cam aceeasi problema...eu am ajuns sa am un dezgust pentru parintii de genu, imi cer scuze fata de parinti daca gresesc cu ceva, dar asa ceva nu e normal! Iti strica copilaria si tot ce tine de iubirea fata de parinti. E trist ce se intampla dar iti spun din experienta ca nu ai prea multe ce sa faci din pacate deoarece comportamentul mamei tale nu se va schimba. Daca e inchisa la minte si are o conceptie una si buna, nu si-o va schimba...
Incearca totusi sa rogi pe cineva care e de aceeasi parere cu tine (de preferabil o persoana matura, sau tatal tau, daca aveti o relatie diferita fata de cea cu mama ta) sa discute cu mama ta si sa inteleaga ca nu totul se rezolva prin restrictii si cearta! Eu din fericire ma pot lauda cu cea mai buna mama din lume, e tare comunicativa, suntem ca doua cele mai bune prietene.
Succes!

| iHack explică (pentru JoJo):

Ma bucur pentru tine happy. Ms de ajutor, anyway.Sunt de acord cu tine

14 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Mamele ne vor binele, dar in cazurile astea fac mai mult rau decat bine.Si mie imi faci cam la fel...nu o baga in seama. Daca te ameninta amenint-o si tu cu ceva ca fugi de acasa sau chestii d-astea.Sau baga ceva sentimental.Eu asa am facut.Fai o scena de genul '''imi doresc sa nu ma fi nascut'' si se calmeaza imediat.La mine a mersbig grin.

| iFollowRivers a răspuns:

Trebuie sa discuti o data calumea cu ea...da-i exemple de copii care au aceeasi varsta ca tine, sa vada ca esti un copil bun, ...de ce nu incerci sa apelezi la tataltau? Incearca sa zici ca ea si sa faci ca tine, ca sa nu ii sara tandara din orice.nu ridica tonul, si fii pasnic.

| iHack explică (pentru iFollowRivers):

Thx for the help.

| Voluntar a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa asculti de mama ta, ca poate iti va prinde bine candva. Incearca sa discuti cu ea, sa vorbesti si sunt convinsa ca te vei intelege cu mama ta. Ai grija!

| iHack explică (pentru Voluntar):

Ms. Daca am uitat pe cineva, scuzati-ma, multumesc tuturor!

| Voluntar a răspuns (pentru iHack):

N-ai pentru ce! Ma bucur ca iti pot fi de ajutor, daca ti-am fost.
Bafta si ai grija de tine! big grin

| iHack explică (pentru Voluntar):

La fel happy

| akta a răspuns:

Dar tatal tau ce zice?

| iHack explică (pentru akta):

Mdeah, e exact invers. II explica mamei ce nu face bine, si mama tot ca ea. Tata cum sa zic...e normal, lol

| Mihaell a răspuns:

Mama ta iti vrea binele, ii este frica la ce generatii sunt in ziua de azi, fa-o sa aiba incredere in tine, explica-i ca nu trebuie sa fie asa isterica, roag-o frumos sa nu mai tipe la tine ca intelegi si daca iti vorbeste calm, comunicarea este cheia.O seara buna

| Mihaell a răspuns:

Buna, Mama ta iti vrea binele (poate exagereaza putin) dar vazand ce generatii sunt in ziua de azi ii este frica pentru tine este ingrijorata; fa-o sa aiba incredere in tine, explica-i ca trebuie sa vorbeasca calm nu cu tipete si urlete.Comunicarea este cheia.Trebuie sa fiti cele mai bune prietene, poate in ultimul timp mama ta a fost stresata cu serviciul, ect. si isi varsa nervii pe tine. Sper ca te-am ajutat. O seara buna!

| iHack explică (pentru Mihaell):

Ms de ajutor.Am sa urmez sfatul

| deni9 a răspuns:

Mamele din ziua de azi is nebune la cap mai ales cele care au trecut de 30 de ani nu gandesc normal