Normal ca este posibila o relatie. Voi va puteti considera cumnati (tu cu ea), intr-un fel, si aia nu e o legatura de rudenie care sa impiedice o relatie. NU ar fi singura situatie de relatie intre cumnati )
N aveam nici un habar, m-am limpezit acum mersi
Esti ruda prin alianta, de gradul V, cu sora sotiei fratelui tau, asa ca este posibila o relatie si chiar o casatorie.
Multumesc pentru raspuns, am inteles acum
Nu ai gasit nimic pe net pentru ca nu aveai de ce gasi. Nu exista nici un fel de impediment in calea unei relatii de orice natura cu ea.
Noi nu suntem inruditi prin sange, nu avem practic nici o legatura unul cu altul, nu vad de ce nu ar permite religia o relatie intre 2 persoane care s au cunoscut nu de foarte mult timp. Sa nu mai zicem si de acele cazuri in care se casatoreste sora si frate, rude de gradul 1, nu de gradul 5 ca in cazul asta.
Biserica nu accepta ca doi frati sa fie cu alti doi frati. Cumnatii sunt considerati un fel de frati de accea nu accepta sa cunune al doilea cuplu. Intereseaza te. Copii vostrii ar fi nepoti de frate si din partea unuia si din partea ceiluilalt. Copilul tau poate sa semene cu sotul tau dar si cu cumnatul tau ei fiind frati.
Bunica si sora ei sau măritat cu doi frați deci sa mai întâmplat asta dar depinde de familie voastre la bunica era gravidă si nu am mai avut cum sa-i despartă ca îi despărțea străbunica.