| Ali0991 a întrebat:

am si eu o intrebare, am cautat si pe net dar n-am gasit nimic care sa se potriveasca. Fratele meu s-a casatorit recent cu prietena sa, aceasta are o sora mai mica decat ea, cam de varsta mea iar in consecinta se intampla sa imi placa de ea. Stiu ca odata cu aceasta casatorie toti suntem rude intr-un fel dar din moment ce nu este nici o legatura de sange intre familiile noastre si probabil nici gradul de rudenie nu este foarte mic as vrea va rog daca stie cineva sa aflu daca este posibil o relatie intre mine si sora mai mica a sotiei fratelui meu. Daca nu este posibil as vrea sa stiu de ce, ca sa nu ma mai framant. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Cristinnah a răspuns:

Normal ca este posibila o relatie. Voi va puteti considera cumnati (tu cu ea), intr-un fel, si aia nu e o legatura de rudenie care sa impiedice o relatie. NU ar fi singura situatie de relatie intre cumnati laughing)

| Ali0991 explică (pentru Cristinnah):

N aveam nici un habar, m-am limpezit acum laughing mersi

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Esti ruda prin alianta, de gradul V, cu sora sotiei fratelui tau, asa ca este posibila o relatie si chiar o casatorie.

| Ali0991 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc pentru raspuns, am inteles acum laughing

| Holiday a răspuns:

Nu ai gasit nimic pe net pentru ca nu aveai de ce gasi. Nu exista nici un fel de impediment in calea unei relatii de orice natura cu ea.

| Emma30555 a răspuns:

Din punct de vedere religios nu se poate.

| Ali0991 explică (pentru Emma30555):

Noi nu suntem inruditi prin sange, nu avem practic nici o legatura unul cu altul, nu vad de ce nu ar permite religia o relatie intre 2 persoane care s au cunoscut nu de foarte mult timp. Sa nu mai zicem si de acele cazuri in care se casatoreste sora si frate, rude de gradul 1, nu de gradul 5 ca in cazul asta.

| Emma30555 a răspuns (pentru Ali0991):

Biserica nu accepta ca doi frati sa fie cu alti doi frati. Cumnatii sunt considerati un fel de frati de accea nu accepta sa cunune al doilea cuplu. Intereseaza te. Copii vostrii ar fi nepoti de frate si din partea unuia si din partea ceiluilalt. Copilul tau poate sa semene cu sotul tau dar si cu cumnatul tau ei fiind frati.

| gabriielaaa a răspuns:

Bunica si sora ei sau măritat cu doi frați deci sa mai întâmplat asta dar depinde de familie voastre la bunica era gravidă si nu am mai avut cum sa-i despartă ca îi despărțea străbunica.