Nu e instinctiv crede-mă
Văd și eu pe strada tot felul de femei dar nu întorc capul nici când sunt cu iubita mea, nici când sunt singur/cu altcineva.
Îți zic eu ce este, lipsa bunului simț și puțină nesimțire și nepăsare.
Well, nu are legătură neapărat cu iubirea, probabil te iubește dar e țăran prost și posibil să fie curvar. Genul ăsta de bărbați înșală destul de des și o face foarte prost, astfel încât e prins foarte repede și ușor.
Fi mai atentă puțin la cum se comportă și la ce face atât în viața reala cât și în mediul online, cel mai ok ar fi să îl testezi, ca să nu pierzi timpul aiurea cu el.
Inseamna ca vede ceva in plus, fata de tine.
Intreaba-l ce este plusul si acomodeaza-te!
Daca se uita 1 data este ok.
Daca se uita insistent de mai multe ori, inseamna ca-i porc si nu are pic de respect pentru tine, odata ce nu s epoate abtine sa nu se uite dupa alte pitipoance.
Barbatii afemeiati cand pun ochii pe o femeie, cand li se pune pata pe o femeie mai bine zis, chiar si vazand-o pentru prima data, nu se pot opri din a se uita insistent la ea si sa se gandeasca la ea, indiferent ca sunt cu iubitele langa ei.
Si eu cand vad o bunaciune ma gandesc "mama, ce sexy e fata asta" si ma uit de cateva ori. Daca eu ca femeie ma uit, cum se poate abtine un barbat oricat de fidel ar fi el?
Dar nu inseamna neaparat ca nu te iubeste sau ca vrea sa fie cu ea, e pur si simplu ca un reflex
Da... dar sa aibă reflexul acesta la atâtea femei? eu înțeleg ca n-o e bărbat dar pana la urma dacă ai lângă tine ceea ce îți dorești la ce te ma uiti după altele? asta este aiurea rău
E barbat afemeiat, fustangiu. Nu toti sunt asa, dar categoria asta de barbati...nu ai cum sa ii schimbi, ei sunt incapabili sa fie total fideli undei singure femei
Normal ca a vazut ceea ce ii place.
Naspa situatie.
Asta cu instinctiv este valabilă pentru animale
Cica noi ar trebui sa fim mai evoluati.
Trebuia sa-i spui ca vrei sa dai un telefon, ieseai si pa.
Daca nu te respecti tu, nu o va face nimeni.
Eu sunt curios dacă ia-ți adresa lui întrebarea care ar fi răspunsul lui personal.
Nu răspunsul meu.
Daca stai cu barbatul tau la un bar sunteti doi alcoolici si nu mai conteaza unde se uita.
Si barbatii se uita dupa femei atractive dar si femeile se uita dupa barbati atractivi. Diferenta este ca femeile stiu sa se uite subtil, in timp ce barbatii se uita ca niste popandai din aia de scoate capul din pamant. Totusi mi-se pare de prost gust sa te uiti dupa altcineva in timp ce esti cu partenerul/partenera.
Cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu el si sa ii exprimi felul in care te face pe tine sa te simti acest fapt si doar asa vei reusi sa te simti mai bine legat de situatie. Posibil sa fi vazut ceva interesant, poate nu doar atractie fizica. Eu ma uit pe strada mereu cand vad baieti frumosi sau fete frumos imbracate, uneori cred ca doar de asta ies afara
Sincer am avut. l-am văzut de multe ori uitându-se după fundul altor fete și în momentul acela i-am spus ce și cum, dar de multe ori ma minte în fata! Avem și o relație foarte deschisa si i-am spus ca atunci când vad ca se uita ma face sa ma simt aiurea dar din punctul lui de vedere este ok sa se uite ( cam asta imi da de gandit pentr ca imi spune : scoate-mi ochii no?). eu sincer nu ma uit! Nu sunt genul sa ma uit după alți indiferent cum sunt?
Inseamna ca e un nesimtit si ca poti sa iti gasesti un barbat mai bun.
Sincer, mi-a trecut și asta prin minte...
Este ceva instinctiv, dar poate a văzut ceva ce i-a plăcut, e ceva normal, dar dacă o face prea des poți avea o discuție cu el pe acest subiect.