| Aly_Aly_1998 a întrebat:

Bună ziua, am si eu o întrebare!
De ce fetele întotdeauna caută alt băiat, după ce tu o iubești până la cer si înapoi și faci totul pentru ea, îi oferi foarte multe chestii?!
Ca de exemplu relația mea s-a terminat acum 1 săptămâna, imi este foarte greu...ea și-a ales altul.
Credeți că eu am pierdut ceva? Sau ce ar trebui să fac sa trec peste?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa traim zilele astea. Nu stii cine e langa tine si cat va rezista alaturi.

| darrio2007 a răspuns:

Degeaba ii oferi „foarte multe chestii" daca nu ii oferi ceea ce isi doreste ea. Aici este greseala multora.

| Mosotti a răspuns:

Pai nu cont ca tu o iubesti pana la cer si de doua ori inapoi, nu te mai place sau te-a luat ca inca nu avea ceva mai bun, cum a gasit ceva mai bun, te-a lasat. Ca daca te placea de la inceput cu adevarat nu te lasa dupa un an pentru simplu fapt ca te iubea si ea pana la cer, si atat timp cat te iubea, nu putea cauta alt baiat.

O sa treci peste, timpul iti va diminua suferinta.
Cand cineva nu te iubeste nu cont ce faci pentru el, nu te va iubi niciodata.
Nu stiu ce aveti de casunati asa in prostie pe cineva, gata, alta! Iubeste pe alta, nu s-au terminat fetele.

| Freya1 a răspuns:

Fiecare are vina lui.
Degeaba insirui tu toata lucrurile bune pe care le-ai facut pentru ea daca nu iti cauti si tu un defect cat de mic, sau daca nu te gândesti pur si simplu ca exista posibilitatea sa nu fiti compatibili.
La cum pui tu problema, ori suferi si nu conștientizeze ce vorbesti, ori patesti asta des si atunci tu ai o hiba.Pentru ca nu poti sa dai vina doar pe altcineva pentru eșecurile tale. Daca tu ai ales o persoană gresita in viata ta nu e nimeni de vina.
Despărțirea si inselatul e de cand lumea, iar daca tu nu sti cum sa te comporți, esti prea moale sau nu iti dai silința să cunoști persoana de langa tine aici ajungi, nu sunt toate la fel.

| Sophieka a răspuns:

Buna

Imi pare rau pentru situatia ta dar trebuie sa inveti din aceasta situatie si sa devii mai puternic. Ai ales pe cine nu trebuie, pe cea incapabila sa te aprecieze.
Pentru ce a facut, nu cred ca mai merita o a doua sansa. Vei intalni o persoana mai buna decat ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că îi pui totul pe tavă și te arăți prea disponibil și protectiv, de aceea își pierde interesul.

| AlexValentinn a răspuns:

Pentru ca extremele nu au fost bune niciodata. Daca te porti prea agresiv cu ea, nu ii convine logic, si te pareseste ca vrea liniste, nu scandaluri sau batai. Daca esti prea bun si prea grijuliu si prea dragastos si ii oferi exagerat de multa atentie, din nou, se plictiseste de ele repede, stii vorba aia ti s-a urat cu binele, este foarte adevarata, daca ii oferi prea mult bine ii se uraste cu el si nu mai vrea. Trebuie sa fii la mijloc ca sa o tii langa tine mai usor, adica poti sa ii oferi atentie, dragoste, dar cu portia, nu mereu, nu sa o sufoci, mai trebuie si ea sa respire, sa mai existe si un pic de indiferenta in relatie.

| Kajun a răspuns:

Nu ai pierdut nimic, doar că trebuie să fi și un pic mai indiferent într-o relație, să se agite și ea, nu numai tu.

| FabricantDeGunoi a răspuns:

Nu Ai pierdut nimic