| BlueScreen a întrebat:

am si eu o intrebare si astept raspunsul urgent dar numai de la cei care stiu despre ce este vorba.Sunt casatorita si am 2 copii mi s-a indeplinit visul si dupa 10 ani am primit locuinta de la primarie.Insa am niste probleme cu sotul meu si vad ca ele inca persista (cu bautura). As vrea sa stiu daca bag divort cine ramane in casa. Cererea pentru locuinta a fost pe numele lui. Deci i s-a atribuit lui deoarece avea familie. Astept raspuns

9 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Daca este de la primarie va ramane celui cu care raman copii. Daca este cumparata se va face partajul si probabil va fi impartita intre voi.

| simiy a răspuns:

Pai daca sunteti casatoriti si aveti acelasi nume cred ca e normal ca sa ramana la tine pentru ca cred ca poti dovedi ca nu e in stare sa aiba grija de copii daca a fost internat si are probleme cu bautura. Mai cunosc un caz dinasta dar femeia nu a cerut nimic, a plecat de acolo cu copil cu tot si el a ramas in casa oricum daca ajungeti acolo trebuie sa iti iei un avocat altfel e greu sa rezolvi ceva

| Cosmin86 a răspuns:

Cel mai bine intrebi un avocat, el iti poate da raspunsuri mult mai bune decat noi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repede te-ai gandit la divort. dupa ce a-ti ajuns in casa.dar sa-l ajuti sa scape de alcool te-ai gandit? ai facut tu tot ce e posibil omeneste sa ramai alaturi de el la bine si la rau? pentru copil, pentru casnicie, pentru el fiindca il iubesti? hopa divortul cu toate problemele ce decurg de aici.tam-tam.te-a incurajat cineva din cei cunoscuti sa nu te grabesti la divort? NU CRED.toata lumea vrea sa te ajute.da sa te desparti.stiu cati binevoitori din astia sant.si binevoitoare.blue screen? nu e o critica.ia-o ca pe un sfat.si dupa ce ai incercat si ai facut totul[daca merita efortul]de abia apoi gandeste-te la divort.ca un sot nu e un ac de cusut.si nici sotia o carpa.sant SOTI si de cele mai multe ori si PARINTI.

| Petrica44 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te rog sa mai citesti inca odata enuntul intrebarii. Femeia spune ca:"am niste probleme cu sotul meu si vad ca ele inca persista (cu bautura)". Deci aceste probleme nu au aparut de o zi sau doua, sunt de mult.Cati barbati nu se jura pe toti sfintii ca se lasa de alcool si dupa numai cateva ore,sau in cel mai fericit caz, zile o ia de la capat? Totusi omul are doi copii, nu este sugar sa nu realizeze ca are o mare responsabilitate, asa ca eu daca as fi femeie, n-as sta cu un carmolist nici 30 de secunde...iar daca mai este si agresiv cu mine sau copiii, in afara de faptul ca ma despart de el in secunda doi, fac tot posibilul sa putrezeasca in puscarie.

| SentimentalConsil a răspuns:

Buna,pune intrebarea la categoria Legislatie, Politic si Social si ai sa vezi ca nu dureaza mai mult de 10 minute si vei fi ajutata, mai ales daca este online domnul Ioandelasal

| Skeez a răspuns:

Probabil ca
a) casa se va,, imparti,, ca sa zic asa adica se va vinde si se va face 50% - 50%
b) ii va ramane lui pentru ca nu esti inclusa in actele casei

-nu aduce vorba de divort intai fal sa te includa acolo iar apoi faci se va face 50%-50% ca nu prea ai cum sa iei tot, dar mai rau e cu copii pentru ca 1 va merge la tine si 1 la el chiar il crezi in stare ca (avand in vedere ca bea) sa aiba grija de unul din micuti?
ma rog asta in cazul in care sunt micuti si nu copilasi de 20 de ani
te-ai prins tu, ideea e sa te gandesti si la partile proaste...

Succeswinking

| BlueScreen explică (pentru Skeez):

Multumesc pentru raspuns. Casa e de la primarie dar nu e cumparata. Noi platim chirie pe luna. Copii au 12 respectiv 14 ani iar el a fost internat la nebuni pentru vreo 2 zile dupa un scandal.

| Skeez a răspuns (pentru BlueScreen):

Atunci nu se prea poate discuta de impartitul casei avand in vedere ca nu va apartine... cine pastreaza casa decideti voi doi, vorbiti si stabiliti care pleaca si care ramane in ea